Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Maturantski ples in novi partner

Maturantski ples in novi partner

Tisti, ki ste tako in drugače ločeni in imate otroke in novega partnerja.
Ali so se otrokovega maturantskega plesa udeležili starši in novi partnerji. Sem v dilemi kako to poteka. Pridemo na maturantski ples jaz in biološki starš otroka ter novi partner. Bo to v redu? Je tako prav ali pridejo samo pravi starši otroka in ostali sorodniki, ki jih želiš povabiti.

Samo vprašam. Sem pač nevedna.

moj sošolec je mel tak da sta starša ločena pa so pač vsi prišli… je pa odvisno kako je ozadje…. kdo je dal pobudo da greta narazen…. ali lahko novega partnerja bivši prenaša…..

prav je da se povabi oba BIOLOŠKA starša (če sta živa) je pa tak da bi to moral storit OTROK ne pa mama/ata…. nenazadnje (tudi če plača drugi) on odloča koga želi tam.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zelo korekten odgovor.
Hvala

Kakšna je pa otrokova želja?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kakšna je pa otrokova želja?[/quote]

Njemu je vseeno. Je izjavil, da več kot vas bo bolje bo.

Potem pa ni vidim problema, da gre zraven tudi tvoj novi partner – če se le z bivšim ne bosta kaj pričkala… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Imam občutek, da se to ne bo dobro končalo…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Verjetno precej odvisno tudi od tega kdaj si novega partnerja spoznala…

Zdaj, če je še frišen, od prejšnje sobote, ga pusti doma. Če pa je to nekdo, ki za tvojega otroka skrbi in ga vzgaja dalj časa, je pa vsekakor prav, da se povabi tudi njega (očima).

Vsekakor pa (če boste stari/novi sedeli skupaj), poskrbite, da bo to njegov dan in da bo njegova edina skrb, ali se mu ob tako seksi soplesalki (reciva, da je sin) opazi nabrekli tič izpod nove obleke, ne pa da ga najeda strah, ali se mu bodo tastari pobili na tako edinstvenem in pomembnem dogodku kot je maturantski ples.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Glede na ceno karte….50 e…je kaka strasna guzva hm….
Sicer pa pri nas samo starsa ki sta locena in pa sestri maturanta. Nobenih dodatnih partnerjev ipd. Res pa je da noben od starsev ne zivi z drugim partnerjem.

Nečakinja je imela sošolko, katere starša sta ločena. Pa sta prišla oba biološka starša, pa tudi novi partnerji. Če ste tako kot oni tudi vi v dobrih odnosih, ne vidim razloga, zakaj se ne bi imeli lepo 🙂

..
.
[center]Yermany

Njemu je vseeno. Je izjavil, da več kot vas bo bolje bo.[/center]

[hr]

Komu bo bolje? Ne vem, če bi se jaz kot starš sploh odzval na otrokovo povabilo in takšno izjavo:

— da je njemu prav vseeno, če kdo pride ali če kdo ne pride na njegov zrelostni maturanstski ples;
samo, da vas je čim več.

Meni bi bilo, v tem primeru, tudi vseeno, če se udeležim nekega maturantskega plesa.
Nikakor ne bi hotel biti le nekdo, tisti, ki je dovolj dober in prispeva svoj delež le kot število
— v množici drugih udeležencev plesa.
.
..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close