Maturantski iz Grčije prestavljen na HR z doplačilom
Haha ornk boste prikrajšal svoje sončke s hrvaško. Mi smo bili na maturancu v Grčiji skupaj z angleži. Seksalo se je povsod in zmeraj. V vodi na plaži, po sobah, po lokalih, sošolec in sošolka sta se predajala strastem na štirikolesniku sredi ulice pred hotelom. Skratka res neverjetno.
P.s. Za vsaj tri sošolke vem, da so vzele tisto zasilno tabletko za preprečitev nosečnosti.
pred par leti en 18-letnik ubil, ko je plezal iz enega balkona na drugi, zadet ko marela? Pa to ni bila edina taka nesreča.
Ker so polnoletni, zanje tam ni nihče odgovoren. Če mulc ni odgovoren, bolje da ne gre!
Moj sin je šel na Zakintos pred leti, Grčija. Itak da so ga žingali in seksali. Pa eni cigani so mu tam denarnico z dokumenti ukradli. Pa ni bil pijan, tako so zverzirani, da niti ne veš, kdaj ti ukradejo. Eden te nekaj zamoti, drugi pa pobere, kar je za pobrat. Je rekel, da naj mu vzamejo denar in vrnejo denarnico, pa so jo res dali na nek zidek in dokumenti so bili not. Kakšne piz.darije bi imel, če ne bi dokumentov dobil nazaj.
Marsikaj se tam dogaja. Tako da če imate kakšne nedorasle sončke, ki se ne znajdejo, bolje da ne grejo.
To je res taki problem? Sami si ne znate počitnic kupit? Ali čakat na naslednje leto? Ne razumem maturantskega izleta, ker srednje nisem nikoli končal. To je vaš vrhunec v življenju, da se ga na trajektu do grčije nalijete? Niti ne razumem zakaj je izlet znotraj EU “samostojen odhod v tujino”. Ko greš skozi migration control po 12 urnem letu in pol ure izpolnjuješ obrazec za vizo pa landing card in carinski obrazec, je to komaj za mene “tujina”.
Za mene je normalno to da se zasluži, z biznisom ali zaposlitvijo, in brez agencij kupim karto za v Hong Kong, Korejo, Kambodžo… in grem lepo in fino z letalom. Nobenih pijancev na letališču, nobeden ti ne teži, na destinaciji pa se lepo obnašaš in je najboljše ko doživiš dnevni lajf kot domačin, ko že ob štirih zjutraj greš na telovadbo, ob petih pa na zajtrk z rezanci in vietnamsko kavo preden začne sonce pečti ko pride gor ob sedmih. Ni lepšega.
Če že ponočujem za mene je normalno iti ven ob petih zvečer pa si do enajstih doma z eno rožico ali dvema za trojček. Končaš, plačaš, deklice domov pospremiš… Ko ponočujem pijem samo pivo, ker ni hujšega videt enega nalitega belca v eksotičnih državah, ki umira na pločniku pa domačini mene gledajo kot da je on moj prijatelj. Meni sramoto delate ko tam živim.. Dajte se boljše obnašat, če že morate biti na žuru, pa ne vodke dol kot da je voda. Pivo je dobro za hidracijo, dokler pridete do petega piva se prvo pivo že prebavi…
Ne razumem zakaj je normalno biti totalka po šolanju. Vsake toliko časa preberem po spletu kak reka Mekong naplavi truplo turista v Vietnamu, ker se ga je nalil v Laosu pa nekje utonil, starši pa jok in stok, ker je njihov neizkušen angelček ravno končal diplomo in šel na potovanje. Ni hujšega ko taki “backpackerji” stopijo do mene pa začnejo “hej stari, veš kje se trava dobi?”… Ne, ker vem da je stanje v zaporih tam obupno. Jaz sem v 30tih a se zaradi njih samo okoli 50 in 60 letnih družim ob jutranji kavi, ker se starci lepše obnašajo kot pa ta ponorela mladina.
Ne vem no.. Kdo je potem “normalen”? Jaz, ki ponoči spim in nisem bil aretiran v Phuketu ali Lan Kwai Fongu pa nosim hlače na črto in srajco tudi v tropski vročini… Ali neumiti študenti na spring breaku v japonkah in celo brez majce, kjer to ni primerno zaradi budistične vere? Mene ta tema zelo preseneča, ker za mene je bil vrhunec ko sem končno videl bleščeče Viktorijino pristanišče v Hong Kongu.. Trezen.. In lepo oblečen…
Dopustujem v Grčiji (otoki) in Dalmaciji na celini. Grčija je na bistveno višjem nivoju za manj denarja. Grki razumejo kaj pomeni živeti od turizma medtem, ko na Hrvaškem se nekateri gredo turizem, ker nimajo druge ideje kaj bi počeli, imajo pa na voljo namestitvene kapacitete. Pa dajmo se it turizem.
A tebe pa mami ni pustila na maturanca?
[/quote]
Jaz nisem šla na maturanca, ker mi je bilo brezveze – sem imela pri 18ih resnega fanta -sta mi tisti denar za maturantski izlet raje starša dala za nakup avta – sem si ga pri 18ih kupila, svojega, prvega. – Prej sem pa že od 15ega preko študenta pridno delala na napotnice. Sem celo presegla pri 16ih limit z zaslužki za eno osebo na napotnice, sem si morala napotnice od drugih sposojat ( jasno, sem jim pošteno dala 10% zaslužka). Vse sorte od fizičnih del, do dela v proizvodnji, kasneje pa nekaj let zaradi znanja tujih jezikov tudi na tehničnih sejmih za slovenska podjetja po Evropi, pa “modna industrija” – takrat so bile določene stvari odlično pošteno plačane- tujina, ne doma. Brez kurbarije.
Ti si se ga pač zadeval, jaz pa služila pošteno denar 🙂 Vsak po svoje, a ne ?
Jaz nisem šla na maturanca, ker mi je bilo brezveze – sem imela pri 18ih resnega fanta -sta mi tisti denar za maturantski izlet raje starša dala za nakup avta – sem si ga pri 18ih kupila, svojega, prvega. – Prej sem pa že od 15ega preko študenta pridno delala na napotnice. Sem celo presegla pri 16ih limit z zaslužki za eno osebo na napotnice, sem si morala napotnice od drugih sposojat ( jasno, sem jim pošteno dala 10% zaslužka). Vse sorte od fizičnih del, do dela v proizvodnji, kasneje pa nekaj let zaradi znanja tujih jezikov tudi na tehničnih sejmih za slovenska podjetja po Evropi, pa “modna industrija” – takrat so bile določene stvari odlično pošteno plačane- tujina, ne doma. Brez kurbarije.
Ti si se ga pač zadeval, jaz pa služila pošteno denar 🙂 Vsak po svoje, a ne ?
[/quote]
Zakaj imam občutek, da tisti tvoj resen fant nima spolnega življenja s tabo, ampak pridno pere, lika, kuha in pospravlja, pa še ponižno se ti zahvali, ko ga zoprna napizdiš?
Zakaj imam občutek, da tisti tvoj resen fant nima spolnega življenja s tabo, ampak pridno pere, lika, kuha in pospravlja, pa še ponižno se ti zahvali, ko ga zoprna napizdiš?
[/quote]
Kaj je, si svoj ranjeni ego glancaš?
Nisem se poročila s tistim, se mi ni bilo treba. Ker je preveč ciljal in bil požrten na moj denar. Tak da – godzilaj, sproščaj vetile in kanale drugje.
Res je. Tudi malice in kosila bi morala biti v šoli prepovedana, ker gre za komercialno dejavnost, s katero služijo ponudniki. Pa verouk, na primer. Če fajmošter v šolskih prostorih žgačka otroke, bi za to moral kazensko odgovarjati ravnatelj. Če ne on, pa vsaj kakšna snažilka. Ja, pa snažilke in varnostniki tudi opravljajo pridobitno dejavnost, zato bi morali biti v javnih šolah prepovedani.
[/quote]
Kdo pa v šoli izvaja komercialno dejavno priprave hrane? Ta je izvedena zunaj prostorov šole in v šolo prepeljana, če ni druge možnosti. Ne morejo otroci med poukom hoditi drugam. Pač rešitev v sili zaradi ad hoc sprejetega ukrepa vlade, da vsem srednješolcem pripada topel obrok. Zaradi mene – tudi če ukinejo. Moj otrok in še marsikateri ne koristi, ker je ta hrana zanič.
Kaj ima verouk s prostori šole, pa ne vem. Pri nas so čistilke v šoli zaposlene drugače. Ne izvajajo pridobitne dejavnosti. Sploh veš, kaj je pridobitna dejavnost?
Forum je zaprt za komentiranje.