Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice maturanc v španiji

maturanc v španiji

živjo!mi gremo med majskimi počitnicami na m,aturantski izlet v španijo za 8 dni z agencijo mondial!zanima me, kakšne so bile vaše izkušnje na tem izletu z to agencijo?hvala

Jst sem bil enkrat z Mondialom v Španiji, ravno maja, 2 leti nazaj… Bil sem z vodiči. Kot prvo so mulce namesto, da bi jih namestili v obljubljenem Loret del maru, odpakirali v 2 km odaljenem predelu, ki pa ni ravno Loret. Ostalo je bilo kar v redu, mulce so pusti zurat in jim celo ponudili nekaj kratkočašnih igric za na plazo, ok, alkohola je bilo kar dosti… Pa tudi enga, ki si je zlomil nogo, so pospremili do zdravstvene ustanove in ga vrnili v hotel z gipsom.

Moje mnenje je, da je Mondil cenena agencije, ki jasno ponuja cenene storitve. Obstajo tudi druge egencije seveda, boljše in tudi slabše… Osebno ne nameravam nikamor več s to agencijo.

aha!in kakšn je občutk,k je ful folka z slovenije okol tebe?za kolk oseb so ble sobe?kakšne so kej tiste diskoteke in neke igre k jih greš gledat??

hvala

Mi smo bli leta 1999 na maturanskem izletu z agencijo Palma. Men se je zdelo vse OK. Hotel je bil vredu, hrana tut, nočno življenje na višku :). Mi smo hodli v diskoteko Holywood en club je pa Zodiac mislim da. To sta nekako najbolj znana diskača v Lorretu. Mi smo šli tja z avtobusom (ogledi Verone, Monaca, Nice, Cannesa), nazaj pa z Girone z letalom na Brnik. V programu smo meli vključeno še oglede Barcelone, Dalievega muzeja, viteške igre, šov s fontanami …

Če te kaj specifičnega zanima vprašaj …

1.
To kaksne so sobe je najmanj pomembno. Sam da se lahk pociva, po diskacu. Mi smo imeli zgledne sobe, 2-3 postelje, kar velike. Hrana je bila all you can eat. Normalna hrana, nic presenetljivega. Diskacev pa je malo morje. Vsak je po svoje good. Drugace pa je stvar okusa. Ce nekdo rad plese, ej… to bo plesal do zuljev! Muska je do jutra, pol pa se na plazi kitarce pa to. Ok, maja je bolj malo odprto… Sam vseeno se da! Pa sej so pol se barcki… kjer je vedno ok! Skratka, Lorret je za nekaj dni zuranja prav dovolj. Sej pol so se itak ostale stvari, ogled Barcelone, viteske igre… vse ok. Sam, da dogaja… heh. Za nezahtevne turiste, ki so zadovoljni z vsem, pozabi na neko kvaliteto ali neke grozne naravne lepote. Fast food turizem. Za mlade, ki imajo sam to v glavi, da se pije, kadi, sexa in plese! Skratka zur!

Meni je blo ful NORO v Spaniji z njimi, pa vidis tudi dosti! Tako, da so tudi profesorji zadovoljni! Spanija je definitivno najboljsi maturanc!!!Kje drugje pa se vidis vec kot 1000 maturantov na kupu!!!? Pa dosti imajo folka kr tak zaraven ko skrbijo za nas (animatorje, pa medicince,pa …)!!! No meni je blo res MEGA ful ljudi spoznas iz cele Slovenije! ! ! Pa mislim, da ce bi bli tak,tak pol ne bi meli samo v Spaniji 1000 maturantov kaj sele drugje! No, jaz mislim da so bli vsi zadovoljni tako profesorji kot mi, tak da nasa sola potuje zdaj z njimi vecinoma, kolk slisim!
TEBI PA ZELIM NEPOZABNI MATURANC, kjer ti bo Mondial sigurno pomagal!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close