Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Matr je mraz

Matr je mraz

Vas kaj zebe?
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Pijem kavico ob kaminu v kratkih rokavih.. ☕

Vceraj je bil hujši mraz. Danes ni panike.

Odgovor na objavo uporabnika
Veronika celjska, 01.12.2021 ob 06:59

Vceraj je bil hujši mraz. Danes ni panike.

Danes so nižje stopinje kot včeraj

CrazY FroG ?, 01.12.2021 ob 06:41

Pijem kavico ob kaminu v kratkih rokavih.. ☕

Ti kar uživaj, žabica.? Mene mraz ne moti… samo sneg. Čeprav vseeno priznam, da je pogled na zasnežene gore zelo lep. Ampak samo pogled!!

A se bo kaj smučal al ne? ⛷️

Danes je bolj toplo. Pri nas +2, včeraj -3 in sem imela zaledenele šipe. Danes je prav prijetno. Se pa dobro oblečeš in obuješ, pa je super. Mraz je zdrav za telo.

Frogica čin čin, tudi jaz v bretelcah ob kaminu srkam kavico. Že drugo danes.

Želim vam prijeten dan, poln priložnosti in nasmehov

Nic te ne razumem.

Zakaj bi bil pa mraz zdrav za telo? To je sam slaba tolažba za vse, ki jih zebe.

Nižje me lahko zagrabis. Bos vsaj enkrat držala bika za jajca.

smučke gor, 01.12.2021 ob 07:32

A se bo kaj smučal al ne? ⛷️

Se že!

Kak mraz?

Danes -5 ponoči, včeraj -7. Čisto normalne temperature za december in nič posebej mraz.

Mrzlo je, ko je pod -15 ponoči in prek dneva pod -5.

V drugem najlepsem mestu na svetu je trenutno + 13 * C

A to misliš Idrijo?

Ni, 01.12.2021 ob 07:36

Danes je bolj toplo. Pri nas +2, včeraj -3 in sem imela zaledenele šipe. Danes je prav prijetno. Se pa dobro oblečeš in obuješ, pa je super. Mraz je zdrav za telo.

Frogica čin čin, tudi jaz v bretelcah ob kaminu srkam kavico. Že drugo danes.

Želim vam prijeten dan, poln priložnosti in nasmehov

Ne morem se toliko oblect, kolikor me zebe! Tudi ce me zebe samo v mezinec na roki, mi zmrzne celo telo. Plus, ce se ful oblecem, se ne premikam, ker se s tisto tono oblacil na sebi ne morem niti premaknit!

Ja, sportaj. Klinc, sportam, presvicam, mi je toplo, super in krasno, ampak pol ure po sportanju me pa zebe se 10x bolj kot me je prej!

Vikend mi je bil za zmrznit, danes je ze malo bolje, vsaj funkcioniram.

klinc obleces, 01.12.2021 ob 12:54

Ne morem se toliko oblect, kolikor me zebe! Tudi ce me zebe samo v mezinec na roki, mi zmrzne celo telo. Plus, ce se ful oblecem, se ne premikam, ker se s tisto tono oblacil na sebi ne morem niti premaknit!

Ja, sportaj. Klinc, sportam, presvicam, mi je toplo, super in krasno, ampak pol ure po sportanju me pa zebe se 10x bolj kot me je prej!

Vikend mi je bil za zmrznit, danes je ze malo bolje, vsaj funkcioniram.

Pol pa sploh potrebuješ več mraza v življenju. Sem bila ista nekoč. Wim Hof metoda mi je spremenila življenje.

Joj, samo koliko mrzlo je pa v Finski Ruki, kolk so zmrzovale prejšnji vikend tekačice na smučeh, pa skakalci, uf, dobro, da je naš Anže zdržal…tu pri nas po dolgoletnih milih zimah smo se pa čisto odvadili mraza in snega, ta prave zime…tako je dva dni mrzlo pol je pa že jugo in ni nič.

ja… nobene sopare ni…

ampak res, 01.12.2021 ob 09:22

Kak mraz?

Danes -5 ponoči, včeraj -7. Čisto normalne temperature za december in nič posebej mraz.

Mrzlo je, ko je pod -15 ponoči in prek dneva pod -5.

jp, -14 je bil še predvčerajšnjim za naslednji ponedeljek, torek “obljubljen”, najnovejša prognoza pravi, da bo minus zmeren, tako da smo še živi (topli) 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close