Matjažkove kvalifikacije
Ej kulturnez! nice avatar :D[/quote]
Ne draži ga, ne vidiš, da danes ni nikogar, s komer bi se prepiral.
Potem boš mogoče tudi ti dobra za prepir, če že nima nikogar drugega pri roki, 😉
Daj še mene malo pohvali, ker naslovna tema nosi moje ime.
Reci, da sem super ali kaj podobnega!? Ali pa misliš, da nisem kvalificiran za enkratnost? 😀
Ej kulturnez! nice avatar :D[/quote]
Potem boš mogoče tudi ti dobra za prepir, če že nima nikogar drugega pri roki, 😉
Reci, da sem super ali kaj podobnega!? Ali pa misliš, da nisem kvalificiran za enkratnost? :D[/quote]
Drgac mislim resno ves.Obozujem Toma 🙂
Ok naj ti bo..
Matjazko ti si eno cudovito bitje in so teli k te tuki pluvajo samo llubosumni nate.vsaka bi bila srecna ce bi te imela.evo se grem prijavit pa lahko nadaljujeva ce zelis,bi me zelo osrecilo..;))
Ok sm pretiravala ampak men si drgac cist ok 🙂
Reci, da sem super ali kaj podobnega!? Ali pa misliš, da nisem kvalificiran za enkratnost? :D[/quote]
Drgac mislim resno ves.Obozujem Toma 🙂
Ok naj ti bo..
Matjazko ti si eno cudovito bitje in so teli k te tuki pluvajo samo llubosumni nate.vsaka bi bila srecna ce bi te imela.evo se grem prijavit pa lahko nadaljujeva ce zelis,bi me zelo osrecilo..;))
Ok sm pretiravala ampak men si drgac cist ok :)[/quote]
Kje se dobiva, pri meni ali pri tebi? Upam, da ustrezaš starostnim kvalifikacijam, ker moram upoštevati moje oboževalce, ki so meni osebno v čast posvetili temo, in si mlada, torej ne več kot 50? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.