MATJAŽ V ŽIVO
Matjaž, hvala za vsa prizadevanja, dobro voljo in v humor zavite besede, ki si nam jih namenil. Teden se počasi zaključuje, zato je morda prav, da se tudi takole uradno poslovimo.
Mislim, da je bilo dovolj priložnosti, da smo lahko izkoristili tvoj čas in te povprašali, kako in kaj razmišljaš, načrtuješ, ustvarjaš, malo pa tudi, kateri avto voziš. :-)))
Vabljen, da se še oglasiš, morda tudi na drugih forumih, če te bo zanimalo kaj drugega, sicer pa nasvidenje in lepo pozdravljen!
Petek zvečer forumi žal niso veliko obiskani. Ženski čvek, ki je čez teden kar živahen, tudi zamre.
Tvoja uradna internetna stran ima lepe barve, le fotografija malce moti, ker je zgoraj v živem robu. Kaj praviš na kakšen cm pod rob?
Nisem brala še nič tvojega, bom pobrskala po knjižnici. Katera tvoj knjiga je pri srcu tebi?
Upam, da boš še prisoten, čeprav je petek že mimo. LP
Hvala za konstruktivno kritiko ispletne strani – jo bom posredoval naprej.
Moja najljubša knjiga – ja, težko vprašanje.
Z romanom Modri e sem se kar namučil, veliko energije sem vložil vanj, ga pisal in ustvarjal šest let, potem se je pa zgodilo, da je knjigo in mene doletel proces … A veš, malo se ti zdi za malo in imaš čez glavo teh kolobocij okrog tega. in potem se moraš vsake toliko časa spomnit, da je bistven le roman, kar si napisal itd.
Sicer pa imam tako kot drugi rad Lužo oz. sem vesel, da je tako uspela.
Pa pesmi v Bilah so mi tudi všeč oz. v tej knjigi se mi zdi, da sem dosegel v poeziji največ, kar lahko po svojih sposobnostih.
No, pa vzemi kaj v roke od naštetega.
Me veseli, Andreja, mislim, da je bilo ravno prav.
Glede včeraj – ja, tak je pač petek trinajsti. Na forumu ni bilo potrebne sreče, ampak nič hudega.
Hvala še enkrat za povabilo, zdaj se mi pa mudi na kosilo.
Če me pa kaj srečaš in te ne prepoznam, me kar pocukaj za rokav.
Srečno vsem klepetuljam in klep(et)cem!
M. Pikalo