Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Matjaž Tanko

Matjaž Tanko

Ali mogoče katera ve koliko je star Matjaž Tanko? Gre za stavo.
Hvala in lep dan vsem.

Matjaž Tanko je rojen 28.11.1945

Hvala za podatek. Ali lahko vprašam od kje tudi točen datum rojstva. Ga poznaš?

Datum ja, Tankota pa s televizije. Sedaj pa še ti povej na koliko si ga ocenjevala

Jaz bi mu dal malo čez 50let.S pobarvanimi lasmi izgleda najmanj 5 let mlajši,pa prav zabaven je.Paše mu in je res faca.

O, Alf, a ti se tud kot cc predstavljaš?

Stava je padla med dvema mojima kolegoma. Ona ga je ocenila več kot 58 let on pa manj. Od kje pa poznaš datum?

Meni pa gre tip totalno na živce! Ok, ne bi mu dala toliko let, ampak vseeno… Nekoč se mi je tako zameril, da ga ne morem gledati.
Ko smo z določeni člani DPMŽ delili pred nekim cirkusom letake, so prišli tudi noviranji od POP TV in naredili reportažo. Ko se je končala, je Tanko izjavil: “Sedaj se toliko pritožujejo, kako trpijo živali v cirkusu, ko pa se mastijo z odojkom, je čisto v redu.” Halo??? Nekateri so vegetarijanci in poleg tega, če trpijo pujski in krave, morajo tudi sloni, medvedi, žirafe?
Ok, malo me je zaneslo 😉

Meni fre ful na živce, ker je totalen alkoholik, še ko je na RTV delal. Tam je delala tud moja prijateljica in ga pozna.

Tolikokrat je že nažgan vodil poročila, da smo že nehali štet. Saj ga stilistke namalajo s kilo pudra, pa se vseeno rdeč nos ven sveti…

Malo ga poslušajte kako se mu zatika, ko kaj bere!

da ga vidite v SPAR-u v soboto zjutraj, neobrit, nepočesan, v kotih ustnic nekaj belega. bljak..

prav smotan je pa še pije ga baje

Nič baje. Kar ornk ga cuka.

Prav dobr zgleda, sploh če je pobarvan.

Nekje sem slišala, da je tudi peder. A kdo ve kaj?

Ma dejte nehat, no………pa kva pol če pije, pa kva pol če je peder(kje si to pobrala), pa če je pofarban…….to je čist njegova stvar!
A mu mogoče ve dajete za pijačo??
Že čist vsakega morte do kosti ožret….pa čeprov je tole res ženski čvek, samo včasih imate pa res bolane….
Zdj me pa hitr popluvajte, me prov briga

je pa razgledan bolj kot ve vse skupaj…

A ni grdo enega človeka takole javno pljuvat po forumih?

jaz sem samo vprašala če kdo ve koliko je star, sedaj pa tak plaz ogorčenja nad njim kakšen je. Če vam ni všeč ga pač ni treba gledat in se sploh z njim ukvarjat. Meni se tudi ne zdi lepo, da ga tukajle na forumu tako kritizirate. Naj mi kdo potrdi še letnico rojstva.

Pa lep dan vsem skupaj.

Rojen je na prvi dan svojega življenja.

hvala za pomoč Uma. Nisem vedela da se takrat rodimo.

Matjaž Tanko je za mene prvi med voditelji. Drugi mu ne sežejo niti do kolen.
Ne poznam ga drugače kot s televizije, in se mi zdi O.K.
Gre s časom,
zelo je razgledan,

in če je res toliko star in tako dobro zgleda za skoraj 60 let, potem že ne more biti vse to kar ste mu pripisali.

Jaz ga občudujem.

No sem ti pa jaz povedala.So ti že napisali rojstni datum,ali nič ne vidiiš?Kaj rabiš potrdilo vseh forumašev.Hudoo.

Vsak lahko pove svoje mnenje, toliko bolj, če se gre o medijskih osebnostih. Če je laž, pa naj nas toži Tanko. Pač meni ni všeč in to lahko tudi povem.

Men je pa Tanko zakon(aja pozabile ste dodati da poleg tega da pije, se ne češe, je star, kosmat,……. tudi kadi!!! Kaj pa zdaj???)

Se čisto strinjam s tem kar je risek napisal. Človek gre s časom, je pa tudi samo človek, ki ne obleče kravate ko gre zjutraj v Špar po rogljičke za zajtrk, haloooooooooooo!!!!!????
Prav simpatičen je, vedno ima kanček humorja pri vodenju(čeprav je to samo informativna oddaja). Kot en medo je.

ELLA- sploh ni stvar v kravati

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close