Matjaž Tanko
Meni pa gre tip totalno na živce! Ok, ne bi mu dala toliko let, ampak vseeno… Nekoč se mi je tako zameril, da ga ne morem gledati.
Ko smo z določeni člani DPMŽ delili pred nekim cirkusom letake, so prišli tudi noviranji od POP TV in naredili reportažo. Ko se je končala, je Tanko izjavil: “Sedaj se toliko pritožujejo, kako trpijo živali v cirkusu, ko pa se mastijo z odojkom, je čisto v redu.” Halo??? Nekateri so vegetarijanci in poleg tega, če trpijo pujski in krave, morajo tudi sloni, medvedi, žirafe?
Ok, malo me je zaneslo 😉
Meni fre ful na živce, ker je totalen alkoholik, še ko je na RTV delal. Tam je delala tud moja prijateljica in ga pozna.
Tolikokrat je že nažgan vodil poročila, da smo že nehali štet. Saj ga stilistke namalajo s kilo pudra, pa se vseeno rdeč nos ven sveti…
Malo ga poslušajte kako se mu zatika, ko kaj bere!
Ma dejte nehat, no………pa kva pol če pije, pa kva pol če je peder(kje si to pobrala), pa če je pofarban…….to je čist njegova stvar!
A mu mogoče ve dajete za pijačo??
Že čist vsakega morte do kosti ožret….pa čeprov je tole res ženski čvek, samo včasih imate pa res bolane….
Zdj me pa hitr popluvajte, me prov briga
Men je pa Tanko zakon(aja pozabile ste dodati da poleg tega da pije, se ne češe, je star, kosmat,……. tudi kadi!!! Kaj pa zdaj???)
Se čisto strinjam s tem kar je risek napisal. Človek gre s časom, je pa tudi samo človek, ki ne obleče kravate ko gre zjutraj v Špar po rogljičke za zajtrk, haloooooooooooo!!!!!????
Prav simpatičen je, vedno ima kanček humorja pri vodenju(čeprav je to samo informativna oddaja). Kot en medo je.
Forum je zaprt za komentiranje.