Matjaž Gams je izračunal, da bomo izumrli, če ne bomo fukali
žal ima prav, 14.01.2022 ob 17:58
Replika54g1, 14.01.2022 ob 15:16
žal ima prav, 14.01.2022 ob 14:33
Replika54g1, 14.01.2022 ob 13:59
so pa to vse, 14.01.2022 ob 13:17
So pa to vse približni in družbeni koncepti. Belec – to se skozi zgodovino spreminja. V ZDA nekoč Italijanov, celo Ircev niso smatrali za belce. Danes jih. Marsikdo na svetu Janše ne bi smatral za belca, ker zgleda kot en Arabec. Mi ga smatramo. Jankovića marsikdo ne smatra za Slovenca, ker ga povezujejo s kriminalom, Dončića pa, ker je uspešen športnik. Ali pa kdo obeh ne, ker imata priimek na -ić, smatrajo pa tiste, ki imajo mamo Bosanko in se potem pač zgolj ne pišejo na ić, pa so genetsko enako sestavljeni kot -ići.
Belec, Slovenec itd. so vse upogljivi pojmi, ki jih pač raja po potrebi upogiba, vedno jih je, vedno jih bo. In to mešat z znanostjo je že itak faljeno, ker vse skupaj temelji na tem, kako pač zapiha veter.
“Belci” so dejansko samo evropejci in čisti potomci evropejcev, po orto teorijah celo samo anglosaksonci, torej več ali manj “arijska rasa”. Ves ostali svet so menda sužnji, določeni služiti arijcem. Moškim jasno, ženske smo tudi nižja bitja. Po Gamsovo recimo ženske ne morejo biti znanstvenice. Biološko nemogoče.
Vsaj kaj novega bi se spomnili.
Ne govori neumnosti. On zelo ceni ženske. Ima tudi hčer in ženo, obe u iber izobraženi.
Kar se tiče otrok, ima prav. Slovencev nas je vsako leto manj in v nekaj generacijah bomo izumrli. Seveda bodo slovenski državljani, ki pa bodo črni ali pa poševnooki.
In samo toliko, on ni desničar.
Ker sem dejansko prebrala nekaj njegovih “modrih” misli, si drznem imeti svoje mnenje o njem – pa se požri, če tega ne preneseš.
Ja pol pa že.
Jaz ga poznam 40 let in vem kaj govorim.
Veš svojo plat, jaz pa svojo. Na inštitutu poznam morje ljudi, torej nisem glih daleč od vira.
Plus, dečko veliko svojih “tez” objavlja že desetletja, ni treba globoko kopat za zrni. To o ženskih znanstvenicah si komot prebereš, je tudi intervjuje dajal o tem, brskaj si pa sam.
Forum je zaprt za komentiranje.