Najdi forum

MATIS

Pozdravljene!

Zanima me, ali katera ve, kje imajo kremo za vrat od MATIS-a. V Limoni Kranj jo je zmanjkalo in jo imajo že mesec dni naročeno. Včeraj so klicali v Limoni Maribor, pa jo tudi nimajo, v LJ pa ne držijo MATIS-a.

Kje sploh se MATIS še dobi – po možnosti v bližini Kranja?

Lep dan želim vsem skupaj!
Daša

Daša!

Poskusite poiskati proizvod še v Mercator centru Kranj, drogerija Beautique, kjer prodajajo proizvode Matis.

Če tudi v drogeriji ne dobite željeni proizvod se obrnite na uvoznika in distributerja kozmetične hiše Matis. To je podjetje BIS, Ljubljanska cesta 34 c, 4000 Kranj, tel.št. 04/ 287 22 22.

Tu boste zagotovo dobila proizvod oziroma vsaj informacijo zakaj željenega proizvoda ni na trgu.

Imate srečo, ker je uvoznik Matisa ravno v Kranju, kajne?

Pa veliko sreče.

Lp Nada

Pa imam res srečo! Lepa hvala za informacije.

LP Daša

Pozdravljeni!

Celoten asortiman blagovne znamke MATIS je prisoten tudi v prodajalni Kompas Shop na Pražakovi 4 (zraven garažne hiše na MIklošičevi) v Ljubljani.

Lep pozdrav,
Alenka

Oj! Torej, da poročam. Zdaj sem že nazaj z dopusta. Medtem sem bila v BIS-u, kjer so mi povedali, da je šel izdelek ven iz programa, da delajo na novem, ki pa bo zunaj šele jeseni. So se pa povezali s prodajalnami in so mi kremo dobili, ker jo povsod še niso prodali. Se lahko še oglasim, ko jo bom porabila.

Lep pozdrav vsem skupaj! Daša

Pozdravljena Daša!

Me vesli, da ste našla kremo!

Lep pozdrav tudi vam!

Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close