Najdi forum

matično kartico

1 leto nazaj sem kupila računalnik.Prejšni teden sem hotela dodati novo gafično kartico,ampak to ni mogoče ker imam osnovno matično ploščo ASRock.Na računu piše da sem kupila in plačala matično kartico Gigabyte.

Kaj naj naredim;zanima me vaše mnenje

Hvala in LP.

NoBody

A je računalnik pod plombo?
-Če je, se najprej pogovori s prodajalcem, nato pa je tvoja pot k tržnemu inšpektorju.
-Če ni, se lahko slikaš….pa ne z digitalcem.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Nisem ravno specjalist v računalnikih zato ne vem kaj pomeni “pod plombo”

Običajno je to nalepka, ki preprečuje odprtje računalnika brez njene poškodbe.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Kako pa si ugotovila da imaš osnovno ploščo od Asrocka ?

Verjetno rabiš AGP grafično kartico 🙂

Prijatelj ki se spozna na računalnik mi je hotel doadati novo grafično kartico ampak je ugotovil da je ne morem ker imam matično kartico od ASRock namesto od gigabyte

Oprostite narobe sem razumela.To sem ugotovila tako da sem pogledala kodo ki piše pod matično kartico

Svetujem ti, da matično pokažeš še komu drugemu ;-))

Če so res zamenjali osnovne plošče in je bil računalnik pod plombo ki si jo ti (al pa kolega) odstranla jim zdaj več ne moreš nič, še vedno pa me zanima zakaj ti je ni mogel not narest ?
Manjka AGP vodilo ?
ti je hotel vgraditi grafično na PCI-E vodilu ?

Kaj če bi tega strokovnjaka ki ti je to delal malo bol podrobno vprašala 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close