Mati samohranilka me osvaja
xxxooo, 08.02.2022 ob 12:19
Recimo, da ne trolaš. Teci stran, kolikor te noge nesejo. Nakopal si boš nešteto težav. Ona išče finančno in psihično oporo in nadomestnega očeta. Ni ti treba tega v življenju, verjemi.
Vsak psihično uravnovešen človek v partnerstvu išče psihično in finamčno oporo, v dvoje je vse mnogo lažje. Pa tudi ko pridejo otroci, se od moškega pričakuje, da bo oče. Torej od njega ne pričakuje ničesar takega, kar ne bi tudi katera druga. Če seveda želi zvezo in ne avanture. Čim prej ji povej, da nisi njen tip, ker s tem, da se odmakneš čim dlje od nje in njenega otroka, delaš uslugo predvsem njej. Se bo lahko raje posvetila druženju z moškimi, in ne fantki.
Samohranilka_samostojna, 07.02.2022 ob 18:57
In zakaj smo samohranilke tako slabe? Ker smo samostojne in zmoremo doseci vse, brez enga stikla mesa, ki se popoldne pokne na kavc?
No, sama nisem vec samohranilka, bila 5 let, v tem casu ustvarila marsikaj. Danes skupaj ustvarjava se vec!
Si pač ena od tistih, ki življenje jemlje resno. Ena na miljon.
tdfgxc, 04.02.2022 ob 21:14
V podjetju kjer delam slabo leto sem spoznal sodelovko ki je pri imela otroka pri 20,a na žalost je bila kmalu zatem pa je bila prevarana. V podjetju vsi dobr vemo da ona veliko enegije vlaga v to da bi našla pravega partnerja, a ga nažalost še ni. Po novem letu pa smo se enkrat pri njej dobili in takrat sem se po naključju igral z njeno hčero, in ko je ona videla kakšen sem do njene hčere se mi je takoj začela prilizovati in me osvajati, sam nevem več kaj naj naredim ampak jaz dobr vem da ona ni moj tip in tudi če bi probala bi mela velike težave. Tak da nevem kaj naj naredim.
Prvo pravilo: Ne serji tam, kjer ješ.
Izogibaj se kakršnimkoli zvezam znotaj podjetja kjer delaš.
Glej, lahka probaš z njo, saj beseda ni konj, kot pravijo. Prednost je, da ko bo njena hčera zadost stara, boš lahko tudi njo natepaval. Mogoče pa bo njena mami zato, da udarite trojčka. Določene to počnejo, tudi za denar in, ni jih malo, ki so za to pripravljeni plačati. Ponavadi so to kaki eminentni kravatarji. Tako, da bo pred bajto vedno nov bavarc in pazi, bajta. Na njem nove feltne in vikendica v Maredi in mogoče še v Banovcih.
Forum je zaprt za komentiranje.