Mati je rekla, da če bi se vrnila v mladost, nikoli ne bi imela otrok
KrEna2025, 16.08.2025 ob 08:45
cazimi, 15.08.2025 ob 19:49
Eh, to ljudje radi jamrajo.. v resnici pa ni tako. Kdor nima otrok, večinoma obžaluje da jih nima, kdor jih ima, pa ga zanima kako bi bilo, če jih ne bi imel. Jamr na jamr. Nikoli zadovoljni.
?
Res … sami jamrači!
Kar se pa mame tiče, bi ji zabrusila, da je skrajno neokusna, da te podpira v tvoji odločitvi na tak način, da zdaj dvomiš njeno ljubezen. Ne verjamem, da te nima rada, ampak prav šarmantna mati ni!
Ali pa naj ti malo bolj natančno pové,kaj je mislila s tem. Vsekakor res nevmesna izjava. Jaz je nekaj časa zagotovo ne bi kontaktirala.
Ampak jo vseeno vprašaj, česa ji tako manjka v življenju, da bi se bila pripravljena odpovedati otrokom za to doživetje.
KrEna
sej ti bodo kmalu kaj zabrusili, ne se bat
Ne vem kaj je s tem mislila, 15.08.2025 ob 18:37
Jaz sem stara 31 let in si ne želim imeti otrok. Vsaj trenutno ne. Mati me pri tej odločitvi popolnoma podpira in mi je priznala, da sama tudi ne bi imela otrok, če bi se ponovno vrnila v mlada leta. Ima pa že 5 vnukov. Dva od starejšega brata, dva od mlajše sestre.
Sem pa šele zdaj pomislila, kaj če ji gremo mi, lastni otroci na živce? Ali pa smo ji šli, ko smo bili še mulci?
Jasno. Saj škoda da te je imela da zdaj tvoje lapanje vsi beremo.
Nimaš pojma kok eni starši obzalujejo da so pkdlegli družbenim normam in pritiskom svojih staršev po razplodu.
Jaz sem ena tistih zelo redkih žensk ki bi NIKOLI AMPAK RES NIKOLI NITI ENKRAT SAMKRAT ZAČUTILA MATERINSKEGA NAGONA.
Nagon ima žival, človek je naj bi bil razumsko bitje čeprav se dnevno izkazuje da ni.
Vse kar je plod nagona, globoko preziram.
Sploh matere z več ko enim otrokom.
Najbolj spoštujem samske intelektualce brez otrok.
Mama se je pač odkrito pogovorila s tabo in te podpira pri tvoji odločitvi – kar ne pomeni, da ji greste njeni otroci na živce. Seveda vas ima rada in ne obžaluje, da vas ima, samo realistično se je postavila nazaj v preteklost in po pravici povedala, kako bi se odločila, če bi imela še eno priložnost začeti znova.
matematika517, 15.08.2025 ob 18:41
Koliko vnukov in vnukinj ima, 4 ali 5?
Pa včasih mislim da bi bilo bolje, če mama ne bi imela niti enega otroka. Še zase ni imela, pa nas je pridelala tri, vsakega z drugim moškim.
Omg kakšna cipa je bila tvoja mati.
Upam, da nisi sla po njeni poti da nisi še sama lajdra.
pikimepiki, 16.08.2025 ob 07:35
Si boš pa pesa nabavila, če otrok nočeš.
Ni bilo enkrat samkrat, da sem na plažah jezer naštela več jebenih pesov, kot pa je bilo tam otrok.
In to same ženske s pesi. Na deset pesov vidim enega samega moškega, drugača pa same ženske, same ŽENSKE s temi jebenimi cucki.
Vsaka ženska s psom je več vredna od lajdre matere ki jo je ena opisala gor tri pamže s tremi fukači!!!!
Bi raje videl tako razširjeno družino, stara baba s tremi fukači če so sploh se živi pa trije pol bratje polsestra????
Sam še neki ti povem. Imam REŠEVALNEGA PSA. TAKEGA KI REŠUJE ŽIVLJENJA PEZDETOV KOT SI TI IZPOD RUŠEVIN IN PLAZOV.
KO TE BO MOJA PSICA, CUCEK GRDI PO TVOJEM, TVOJE SMRDLJIVO MESO IN UGABNE KOSTI KOMAJ SE ŽIVEGA POTEGNILA IZPOD RUŠEVIN BOM ZRAVEN, DA TI PREREŽEM VRAT.
MOJ PES JE TRENIRAN ZA REŠEVANJE CASTIVREDNIH LJUDI A KER JE SAMO PES, REŠUJE TAKO SLABE KOT DOBRE LJUDI.
IN JAZ KI VEM DA JE MOJ PES VEČ VREDEN OD TEBE S TVOJO UGABNO FAMILIJO IN NASLEDNIKI VEED, ETO, JAZ ZNAM LOČITI ZRNJE OD PLEV. TI SI PLEVEL ZA REZANJE. MOJ PES TE REŠI, JAZ TE UBIJEM.
FAIR DEAL?
DAJ NAPIŠI ŠE KAJ O SAMSKIH ŽENSKAH S CUCKI. MOJ SPECIALNI VOJAŠKI NAZOBCAN NOŽ ZA SPUŠČANJE KRVI PRASCEM TE ČAKA. FORGED IN FIRE.
Ženska, a ti sploh dojameš, kaj ti je mati rekla?
Da tebe ne bi bilo, če bi se ona tako odločila. Ne bi obstajala. Obstajajo otroci, ki so preživeli splav… se pravi preživeli so umor in sedaj govorijo o tem…
LJUDJE,KJE IMATE PAMET? KJE? KJE?
Duševna bolezen zajema zahod – tko kot tiste miši v poskusu…. kjer so imele dovolj hrane in so namnožile čez vse meje….
K da ne bi dojeli, da dejansko ubiješ človeka.
ISTO.
Forum je zaprt za komentiranje.