Mastrubiranje – kolikokrat uživate?
Oh, zakaj pa nebi bilo normalno, da kakšen moški ne masturbira? jaz mislim, da nekdo, ki ima dobre spolne odnose, tako v čustvenem, kot seksualnem smislu, res uživa s partnerko in ji je predan, normalno nima potrebe po masturbaciji.
Lahko bi celo rekel, da če imaš potrebo po masturbaciji ob partnerju, potem ni vse tako kot misliš, da je v tem odnosu. Sicer pa:-ali ni čudovito, da te spodaj poboža njena roka?Ali ni to za ponoret lepo? Zakaj bi potem še sploh rabil svojo roko? Za njen užitek, seveda.
Tudi midva bereva tole temo.
Stara sem 65 let: sex je prisoten le še 1 x na 10 dni, se pa zato večkrat tedensko zadovoljujeva drg drgega, vsak sam pa le redko, Sedaj , ko so otroci odšli je zopet več časa samo za naju.
Tudi v starosti je še lahko lepo. Poznava prijateleje pri 88 letih, ki trdita, da se še igrata – sex verjetno ni več možen božanje pa še ostane tudi spolno.
Lepo pozdravleni!
Jaz sem stara 18 let in seksam nekje od 3x do 4x na teden. Glede mastrubiranja ja no to je pa kr prisotno vsak dan. Pač ne seksam sam z enim fantom ampak tko če pride pride ane. Drgač pa ja ponavad pa tut s fantom tko nardima da se on uleže na hrbet je se pa tko nanga sam da mam js glavo tm k ma on noge in pol mu ga js lužem on pa men in je probite to je fajn.
jaz pa masiram samo ženske, če vas zanima mi pišite: eroticni.maser185.75.25@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://image.24ur.com/media/images/520xX/Oct2008/60198462.jpg[/img]