Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mastno lasišče

mastno lasišče

Pozdravljeni.
Imam mastne lase, ki jih skušam prati dva do trikrat na teden (čim manj). Ob enem promocijskem pregledu lasišča so mi rekli, da imam masten prhlaj in zato tudi mastne lase. In sedaj me zanima, ali se ta lahko odpravi s šamponom in če je to sploh trajnejša rešitev, ali se naj sprijaznim s svojimi lasmi in izberem čim boljši šampon, lahek utrjevalec in barvo.
Bi pa še prosila, če mi lahko svetujete kakšnega proizvajalca oz. preiskušene izdelke.

Hvala za vse odgovore in nasvete!

m

Svetujem, da zacnete uporabljati kvalitetne sampone in naredite nekaj mesecno kuro proti mastnemu lasiscu. Poizkusite s samponom, tonikom in kaksnimi vitaminskimi tabletami in pazite na prehrano v tem casu.
Ce bi imeli zelo zamasceno lasice, da bi vam intenzivno izpadali lasje, pa mogoce posvet z dermatologom. drugace pa je to lahko dedno, najveckrat stresno.
Kvalitetnih izdelkov je danes kar nekaj. Lahko se posvetuejete v lekarni ali pa v frizerskem salonu.
Svetujem profesionalne izdelke kot so: L’oreal-Kerastase, Joico, Paul Mitchell, Wella- SP, …..in se dosti ostalih.
lp alenka

Najprej uporabljajte šampon Oronazol, ki se ga dobi v lekarni. Lase si operi največ! 2X na teden, saj se mastijo predvsem zaradi nenehnega draženja lasišča s prepogostim pranjem. Nato pa uporabljajte resnično nežne in kvalitetne šampone. Jaz sem svojega našla v riževi kolekcije firme Brelil, ki je zelo hranljiva in sploh ne draži las. Dobi pa se ga v Esteli BTC.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close