MASTNO LASIŠČE, SUHE KONICE
ALI MI LAHKO KDO PRIPOROČA ŠAMPON IN BALZAM ZA MASTNE LASE IN SUHE KONICE? VEM, DA JE NA TRŽIŠČU VELIKO TEH STVARI, AMPAK ALI JE KATERA RES DOBRA, DA SE TI NI TREBA UMIVATI GLAVE USAK DAN IN DA HKRATI PRI OBLIKOVANJU FRIZURE NE IZSUŠIŠ LAS TAKO MOČNO? KAJ PA ZA LESK LAS, MOJI SO NAMREČ ČISTO BREZ SIJAJA-LAHKO KATERA KAJ PRIPOROČA?
LP
jaz mam isti problem, uporabljala sem linijo Kerastase (Loreal), imajo en poseben šampon za mastno lasišče in suhe lase. Samo zadeve nisem uporabljala dolgo mogoče kakšen mesec in ne več, ker sem pol šla na pregled z mikrokamero, pa mi je tista gospa tam priporočila nek losjon in šampon, ki bi mi naj zgostil lase(nisem omenila, da so se mi v treh letih lasje na vrhu glave zredčili, baje od tega, ker niso mogli rasti zarad prekomerne maščobe-nisem pa v teh letih imela nobenih pretiranih situacij v življenju) in odpravil maščobo, to pa zdaj prakticiram, pa mogoče je malo boljše (sem imela prej že nekaj ur-kakšni 2, po pranju maščobo na glavi, sem se kar svetla- recimo, da se mi maščoba sedaj pozna po pol dneva).
v bistvu ne poznam nič konkretnega, kar bi bilo univerzalno za vse nas, ampak vsak lahko kaj proba mogoče je pa to tisti pravo, kar išče. Veliko sreče.
Nina
Forum je zaprt za komentiranje.