Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Mastni lasje

Mastni lasje

Pozdravljeni!

Danes sem prvič odkrila ta forum, kjer lahko dobim informacijo tudi za svojo tezavo.
Pred dobrim mesecem dni, se je končala moja nosečnost. Po eni strani mi je žal, da je tako, tudi zaradi mojih las. Med nosečnostjo so namreč bili “enkratni”. Imam malo daljše, med nosečnostjo, pa se mi sploh niso mastili. Bili so sijoči, z eno besedo, zdravi. Sedaj po porodu, pa se mi zelo mastijo, izgubili pa so tudi lesk in zrav videz. Naj napišem, da je bila to moja druga nosečnost in tudi v prvi je bilo tako. Veliko kje sem se že zanimala, zakaj je temu tako in dobila odgovor, da so krivi hormoni.
Poizkusila sem že ne vem koliko šamponov, pa nasvet, naj si dajem regenerator samo na konjice las…, a učinka ni. Če sem v nosečnosti umivala lase enkrat na teden ali pa še to ne, si jih bom morala sedaj vsaj vsake tri štiri dni.
Glede na to, da imam že kar lepo dolžino las in se nebi rada strigla, vas sprašujem, kaj bi še lahko naredila z njimi. Se mar dobijo kakšne tabletke? Kateri šampon naj uporabljam?

Za informacijo naj napišem še, da si lase redno barvam.

Vsakega nasveta bi zelo vesela, drugače me prav kmalu “čakajo” škarje.

Hvala in lep pozdrav!

Res se v nosečnosti lasje drugače obnašajo kot ponavadi.
Poizkusite s kakšno kuro z ampulami, npr od Vichiya, ki se kupi v lekarni ali s kakšnimi profesionalnimi kurami pri frizerjih. Mogoče z linijo Kerastase L’oreal ali SP-Sistem Professionnel od Welle. Tudi ostale profesionalne linije so redu, npr. firma Redken, Joico, Matrix, …..Malo se pozanimajte kdo in s katero znamko dela, vam najbližji frizer. Drugače pa počakajte, da to obdobje mine, ker lasje se obnavljajo in sčasoma se bo situacija umirila.
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close