MASTNI LASJE
Vcasih nisem imela mastnih las.
Sedaj se mi zmastijo v eni noci.
Vsak dan si jih skoraj moram prati.
Ne uporabljam laka za lase in nekih hudih samponov,
kateri bi mi unicili lase.
Nasploh imam SUHE LASE,
le lasišče je izredno mastno,
kar se takoj pokaze na laseh.
Lasje so dolgi in se mi jih ne da vsak dan prati.
Ima katera kak nasvet?
Imam tud sama podoben problem. Zgoraj mastne, spodaj se pa mi pa cepijo. Sama zdaj že nekaj časa uporabljam Fructisov šampon pa se mi zdi super. Drugače pa balzam uporabljaj samo tam, ko imaš suhe lase in ne po lasišču, ker potem bo samo še huje. Aja, lakov in vseh ostalih drugih preparatov pa sama ne uporabljam, ker mi samo kvarijo lase.
torej,
tvoj problem je mastno lasisce in suhe konice, poskusi to da si eno uro pred pranjem na konice naneses olivno olje, po pranju pa recimo kaksen silikon(recimo klas), 1 krat na stiri tedne uporabljaj kaksno masko za lase vendar ne pretiravej res samo 1 krat na stiri mesce(svetujem ti da ne kupujes tigi izdelkov ker niso vredni take cene in tudi niso tako zelo dobri, probaj znamko kerastase- zelo zelo dobra vendar tudi drazja, prenehaj z barvanjem las, in lase si susi na zraku,
glede tega o hladni vodi to ne drzi, predlagam da si lase splaknes s toplo vodo in ne z vroco, na koncu pa z hladno, jst sm sele po enem letu popolne nege las pridobila zdrave lase ampak imam se vedno malo suhe konice, zato ne obupej in jih redno neguj, aja pa vedno pazi da si popolnoma speres sampon z lasisca. pa se redno si postrizi tiste izsusene konice
upam da bodo tvoji laski kmalu zasijali
Forum je zaprt za komentiranje.