Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Mastni lasje-pomoč

Mastni lasje-pomoč

Pozdravljene!

Imam eno vprašanje in sicer že dolgo časa imam težave z lasmi sej veste kaj je največji problem mastno lasišče, pranje od 2 do mogoče 3 dni. Ko so že res mastni me tudi lasišče začne srbeti. Uporabljam pa že dolgo časa head&shoulders šampon (limona). Toda ne pomaga nič. Zanima me s čim ste vi to rešile ta problem pa da res pomaga.

Mogoče je krivo tudi moje obdobje,l pač sem stara 18 let, v puberteti, imam tudi že 4 leta mastno kožo, mozolje in akne.

Mislite da bo to minilo in da bom imela nekoč lepše lasje al bo to celo življenje tako???

Hvala za odgovore in lp

Probaj Vichyjev šampon proti prhljaju za mastne lase. Meni je v redu.

Gre dejansko za stanje, ki je znacilno za ta leta. K vsemu pripomore se stres, nepravilna prehrana…
Priporocljivi so dodatni vitamini, zlasti Cink,ki pripomore k lepsemu stanju las, koze in nohtov. Dodajamo ga v obliki tablet. Potrebna bi bila celostna terapija od koze naprej! Sampon sam ne bo naredil cuda.
Sport, (hoja po svezem zraku), zdrava prehrana, veliko surovega sadja in zelenjave (hitra hrana odpade), Sprostilne vaje…in se bi lahko nastevala.O tem je veliko napisanega, vse najdes v knjiznici.:-)
Pri hujsih primerih, pa dostikrat tudi dermatologi predpisejo kontracepcijske tablete, se posebej Diane 35.
Jaz ti svetujem, ce jih ne rabis, jih ne jemlji, ceprav se stanje po njih resnicno izboljsa.
Kar pa se tice izdelkov za lase, ti svetujem ali nakup v lekarni ali v frizerskem salonu. Pa poizkusi v kombinaciji z ampulami.
Ce bos vztrajna, bo viden rezultat v nekaj mesecih.
lp alenka

Jaz sem imela zelo suho lasišče in mi je frizerka svetovala od VischYi šampon proti prhlaju.
Po dveh pranjih sem imela lase zelo mastne. Prej nikoli. Lase sem si prala na 10 dni, sedaj pa si moram lase prati na 5 dni.

Je res kriv šampon?

Hvala za oogovor….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close