mastna nočna krema
Imam težavo s zelo suho kožo na obrazu.Za čez dan mi odgovarja Afrodita keratin regenerativna krema,za zvečer pa bi rada še kaj bolj hranljivega.Probala že skoraj vse nočne,pa so mi bile vse nekako premalo mastne.Po vlažilnih mi kožo zateguje in mi je nekako premalo.Sicer zelo skrbim za kožo,veliko pijem(samo vodo in čaj),1x tedensko si naredim masko-domačo,ali pa kupim,tako da sem v tem že skoraj expert,občasno zvečer olivno olje,obvezno mleko in tonik,ampak koža suuuha.Poleti je bolje,zdaj pa noro.Če ima katera podobno težavo,mi prosim povejte,kako si pomagate,kaj uporabljate.Do lani sem imela za nočno kremo Alverde avokado,potem pa so spremenili sestavine in mi ne paše več.Hvala za nasvet!
V DM so imeli pred časom eno roza škatlico Cera di cupra. Je zelo zelo mastna.
A preden čisto obupaš se pozanimaj pri zdravniku ali ti ščitnica deluje ok, ker je meni po x letih boja proti suhi koži, zaradi številnih drugih simptomov, zdravnica svetovala pregled ščitnice in ugotovili so, da mi zelo slabo deluje, eden od simptomov slabo delujoče ščitnice je tudi suha koža.
cera di cupra,hvala,ker si se oglasila.Tudi to kremo sem že probala,pa mi ne paše.Ščitnico in kri sem kontrolirala prejšnji mesec,pa je vse v redu.Na to sem še posebej pozorna,ker mi je hči pred 3 leti zbolela za rakom ščitnice-še najstnica,pa se je na srečo dobro izteklo.Ah,saj bo kmalu pomlad,pa bo bolje.
Pozdravljena,
če ste do sedaj imeli Afrodito in bi želeli nekaj bolj polnega poskusite prav tako kremo od Afrodite Lifting, zelo bogata tekstura in dobre sestavine in tudi cena cca 18 eur.
Včeraj sem ravno v neki drogeriji imela stranke, ki so jo zelo pophvalile.
Simone Godina Moderator
Antiaging Beauty Coach
AntiageDermoLab
Antiaging centri Ljubljana, Portorož
facebook: Antiaging center
040 291 165
Forum je zaprt za komentiranje.