mastna koža
Imam globinsko mastno kožo z izsušeno povrhnjico in občasnimi ogrci.Potrebujem nasvet za vlažilno kremo,ki ni mastna-ne masti kože in ne komedogena.
Uporabljala sem že Clinique Superdefense a mi maši pore in se mi delajo ogrci.Katero konkretno mi priporočate?Ker uporabljam tudi piling,kateri je dovolj nežen za pogosto uporabo?
Ker sem stara 25 bi rabila tudi kakšno nočno kremo,ker moja koža zvečer utrujeno zgleda-nekaj za poživitev.
Sama se ukvarjam s kozmetiko Artistry, jo redno uporabljam zase in za stranke. Kvaliteta se postavlja ob stran s Clinique, uspehi pa so neverjetni. Kozmetika je narejena posebej za različne vrste kože, setavljena pa je od osnovne nege (čisščenje, vlaženje, hranljenje kože) in posebne nege (pilingi, maske, serumi…). Dajte me kontaktirat, pa vam odgovorim na bolj konkretna vprašanja.
Za poživitev kože uporabljajte kreme z vitaminom C. Prav tako mislim, da bi bila takšna krema primerna za vaš tip kože.
Tudi jaz sem uporabljala Artistry in se mi je koža neverjetno popravila. Samo zmotno je to, da veliko žensk misli, da se da s kremo narediti vse. Pomembna je celotna nega kože; čiščenje, tonik, krema. Še posebej, če imaš mastno, ti zelo priporočam Artistryev tonik. Nočne kreme pa pusti pri miru, saj je tvoja koža še premlada in najprej potrebuje pravilno nego in šele nato hranljive nočne kreme (šele po 40. letu).
Forum je zaprt za komentiranje.