Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mastna koza in gube

mastna koza in gube

Imam zelo mastno kozo, vendar ze 32 let, zato bi rada uporabila tudi kremo, ki delujejo proti gubam. VEcina krem proti gubam pa je za mojo kozo premastnih. Sedaj uporabljam ze 2 leti normaderm od Vichy-nocno kremo, dnevno kremo in cistilni gel, vendar brez vecjih uspehov pri zmanjsevanju mastnosti moje koze.Poskusila sem ze miljon znamk za zmansevanje mastnosti: loreal, avene, neutrogena, nuxe…pocasi zacenjam verjeti, da so kreme le slepilo in da bore malo pomagajo.Rabim torej nasvet kako zmanjsati mastnost moje koze in hkrati aktivno nego proti gubam. Hvala z anasvet

Skeptična,

tudi vam bi priporočila,da se obrnete na kozmetičarko iz lastnih iskušenj vam lahko povem,da vam bojo najbolje svetovale katera kozmetika je primerna za vaš tip kože.Dobila boste tester,verjamem,da boste tako najlažje in najhitreje prišla do kreme,ki vam bo odgovarkala.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close