Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Masterchef 2025 – kdo bo zmagal?

Masterchef 2025 – kdo bo zmagal?

Odgovor na objavo uporabnika
YeahRight, 04.06.2025 ob 13:11

Matr gre enim v nos, če ima nekdo 3 skrinje in 5 hladilnikov. Morda ta tipična slovenska foušarija, ki jo noben navzven ne prizna, ampak je še kako vidna pri enih tu.

Eni so očitno opravilno nesposobni, eni pa pač ko nakupijo nov aparat, starega ne vržejo proč, anpak ga imajo nekje v garaži, shrambi in še vedno služi temu namenu. Saj ni Miša rekla da imajo 5 hladilnikov, pa da je vsak koštal 1000 eur.

Pa tudi nič ni narobe z miselnostjo Go big or go home. Samo ne pri Slovencih, bohnedaj ven sekat iz povprečja.

Novega menda kupiš, ker stari crkne, ne pa zato, da jih boš zbirala v kleti. Nedelujočega valjda ne boš hoardala doma. Tisti, ki ima toliko hladilnikov in skrinj, jih ima zaradi enega razloga: ker mora hladiti tako količino hrane in pijače.

Miša je spet razturala! Dala je nazaj imuniteto, ki je sploh ni uporabila. Sodniki so vseeno poskusili njen krožnik IN PADLI DOL OD NAVDUŠENJA!!!

Zdaj, ko vidim, kako eni nevoščljivci pljuvate po njej, ji še bolj privoščim zmago. Res ni za verjet, kako uboge nevoščljive Slovence moti sposobna ženska! In kar je najbolj žalostno, najbolj Miša moti ženske. Da vas ni sram, babe nevoščljive!!

Baba babi kača. Dedci nikoli tako strupeno ne pljuvajo po drugih dedcih. Prav ogabne ste, res.

WTF, 04.06.2025 ob 22:17

Miša je spet razturala! Dala je nazaj imuniteto, ki je sploh ni uporabila. Sodniki so vseeno poskusili njen krožnik IN PADLI DOL OD NAVDUŠENJA!!!

Zdaj, ko vidim, kako eni nevoščljivci pljuvate po njej, ji še bolj privoščim zmago. Res ni za verjet, kako uboge nevoščljive Slovence moti sposobna ženska! In kar je najbolj žalostno, najbolj Miša moti ženske. Da vas ni sram, babe nevoščljive!!

Baba babi kača. Dedci nikoli tako strupeno ne pljuvajo po drugih dedcih. Prav ogabne ste, res.

Točno tako! Miša bo zmagala! Ker je najboljša. Ta ženska bo še daleč prišla in bo uspešna v lajfu in karieri, medtem ko si bodo foušeritne monovke gladile celulit, skrivale povešene joške in hodile na šiht za minimalca!

?????????

Zakaj so pokusili njeno jed? Jedi nobenega drugega tekmovalca, ki je koristil imuniteto, niso poskusili.

romi565, 05.06.2025 ob 13:51

Zakaj so pokusili njeno jed? Jedi nobenega drugega tekmovalca, ki je koristil imuniteto, niso poskusili.

Ker je ona posebna. Škoda, ker so ostali bolj pri povprečju, če bi bil še kak kandidt, ki bi ji pariral, bi videli hudiča v njej.

Jaz tudi mislim da Mišo rinejo naprej. Nikoli se še ni zgodilo, da bi nekdo iz ekipe ki je izgubila šel na balkon. Ravno nasprotno, iz zmagovalne ekipe so ponavadi poslali na izločitveni test najšibkejšega.

V spominu mi je ostal tudi njen “seviče”…..kdorkoli bi pred sodnike prinesel tako jed, bi imeli pripombe da ni nič hrustljavega na krožniku, komponenta za ugriznit. Ampak njen krožnik je bil pa top….ah ja…

Ah, če bi foušija gorela.

Ženska evidentno izstopa od ostalih po krožnikih že celo sezono, ampak ne, ker ni skromna tako kot mora Slovencelj biti, vam gre v nos.

Prav pomilujoče 🙂

YeahRight, 05.06.2025 ob 14:32

Ah, če bi foušija gorela.

Ženska evidentno izstopa od ostalih po krožnikih že celo sezono, ampak ne, ker ni skromna tako kot mora Slovencelj biti, vam gre v nos.

Prav pomilujoče 🙂

Res je. Tudi s surovim krompirjem je izstopala.

katka694

05.06.2025 ob 14:28

V spominu mi je ostal tudi njen “seviče”…..kdorkoli bi pred sodnike prinesel tako jed, bi imeli pripombe da ni nič hrustljavega na krožniku, komponenta za ugriznit. Ampak njen krožnik je bil pa top….ah ja…

Sem po Latinski Ameriki jedla ceviche neštetokrat. Pa niti približno noben ni izgledal kot njen, bohve, kakšen je bil okus.

Dokler ne moramo okušati, lahko sodimo le po videzu in komentarjih… Po moje prevec forsirajo mišo, ostale pa lovijo na malenkostih. Pa tole z imuniteto… jajca bi imela, če je ne bi vnovcila. Tako pa samo lapa kok njena jed utrga, a ni upala tvegati.

bravo575, 04.06.2025 ob 14:21

un tip, 04.06.2025 ob 14:18

Kaj se je pa zgodilo z unim mal posebnim tipom ki je zgledal kot joker? Saj je bil simpatičen, ampak fizično o moj bog. Se mi je zdelo da ima kar nekaj kuharskega znanja. A on je izpadel, da nič o njem ne poveste?

Kakšna pa Si ti, butasta ta prvo, o moj bog, pa boga ba možganih!!!

ja lej, tip je bil za pogledat grozen. Šit, tko pač je, grd k smrt. So pokazali njegove otroke, ti so pa čist lepi, očitno po ženi. Kaj je na njem videla, mi niti približno ni jasno.

Ampak lej, je pa simpatičen in prijeten. In zdel se mi je, da obvlada kuho. Ker sem spremljala samo nekaj časa v začetku, potem pa več ne, me zanima, kako se je že imenoval in zakaj je izpadel. Ker očitno je izpadel, ali pač?

Ah, ja, poguglala, Dan mu je ime. Zakaj je pa izpadel?

Pa ste vsi tisti katerim je Miša tako antipatična prepričani, da ne zgolj zato, ker ste ji nevoščljivi lepote, znanja, pameti itd.?

un tip, 05.06.2025 ob 18:10

Ah, ja, poguglala, Dan mu je ime. Zakaj je pa izpadel?

Kakšno glupo vprašanje. Zakaj pa izpadejo iz tekmovanja? Ker v nekem trenutku niso dovolj dobri, zakaj pa?

Anonimno 8622, 05.06.2025 ob 18:28

Pa ste vsi tisti katerim je Miša tako antipatična prepričani, da ne zgolj zato, ker ste ji nevoščljivi lepote, znanja, pameti itd.?

Ja, kaj pa je tako lepega na njej? Tiste drobne žleht oči, ki zgledajo, kot da je zapita?

O pameti ne morem razsojat, ne vem pa tudi, kaj naj bi kazalo na kakšno izredno inteligenco. Znanje ne vem, bi bilo bolj opazno (ali pa tudi ne), če bi bila obravnavana kot vsi ostali tekmovalci.

Upam da Jure zmaga. Samo da ni Miša

Aha,ha Mojmir je že bil pri auslenderki in ona je že na začetku imela A4 list plana v 1.minuti. Ene 5x,6x je za plan reku Top, top…..upam, da res ne konča Mojmir v sladici Miše.  Barbaro je kar malo potlačil. Še nekaj dobrega so našli pri Anamariji. Naj uspe najboljšim. Upam, da ne bo Mojmir pujsek z jabolkom na pultu.

Ojoj…zakaj ni Barbara?????

Malo se mi Jure smili. Vsakič poln zanosa, optimizma in idej, 100% prepričan v svoj krožnik, na koncu pa vedno nekaj zašuštra. Ali tehnike ali okusi ali postavitev, ali pa vse troje. Barbara R se mi še kar zdi nek outsider in mi ni najbolj jasno, kako je prišla med top 5. Mišo so spet porinili na balkon, ej ta pa res vsak izziv zmaga. Menim, da današnjega neupravičeno. Pa takrat, ko je bila v skupini, ki je izgubila. Prav tako tisti ceviche, ki ni zgledal kot ceviche. Kaj pa vem, vidim in verjamem, da obvlada, ampak ravno zato ji ne bi smeli za povrh še tolikokrat podariti balkona.

No, pa so padli žiranti pod krepkimi, močnimi, bogato kmečkimi žlikrofi na Mišin način. Še dobro, da zmaga postavitev in ne okus. Vedno imam raje okusno hrano, pa četudi na neprimernem krožniku kot krepko in neskladno jed ob “čudoviti ” postavitvi na ustreznem krožniku.

mamka Miška, ne bi se bolj mogla strinjati s tabo. jaz velikokrat pečem potico, pa mi videz nikoli ne rata. pa veš, kaj pravijo moji? mami, nihče ne bo nikoli rekel, kok lepo potico si spekla.

včeraj je bila še Miša sama šokirana, da ni šla Barbara na balkon. Pa odkrito rečeno, vizuelno je Juretov krožnik včeraj bil nad vsemi. vsaj po mojem okusu. kar ne maram pri Miši, je njen vzvišen odnos. Poznam kar nekaj nadpovprečno uspešnih ter inteligentnih ljudi, pa se nihče ne obnaša tako vzvišeno. ne, ni fovšija. je samo občutek, ki ga meni daje.

No evo, VSE JASNO. ?

Tako je kritiziralo telenovele, zdaj pa vidimo da ono gleda največji poden, torej resničnostne šove.

Potem pa jasno, da se bitju ne dopadejo telenovele(latino. am.) saj so na zanj mnogo previsokem nivoju.

Ne vem. Miša dejansko obvlada in raztura. Mislim, da je med preostalimi pač najboljša. Ampak pri žlikrofi-sladici je bila meni Barbarina postavitev svetlobna leta pred Mišino… Sploh ni bila švoh, samo sodniki so se po mojem že pred okušanjem odločili. Če pogledaš Barbarin krožnik, takoj veš, da si dobil sladico. Pri Mišinem pa to ni vidno, sploh ni videt kot sladica. In potem so bili njeni žepki polni zaseke in pancete…. sladica?? Tako da ja, to včeraj je bilo pa zelo očitno grdo izpeljano… Mojmir, tega gledalci ne rabimo. In če smo odkriti, Miša tudi ne. Škoda.

Ime ali vzdevek, 06.06.2025 ob 07:20

Ne vem. Miša dejansko obvlada in raztura. Mislim, da je med preostalimi pač najboljša. Ampak pri žlikrofi-sladici je bila meni Barbarina postavitev svetlobna leta pred Mišino… Sploh ni bila švoh, samo sodniki so se po mojem že pred okušanjem odločili. Če pogledaš Barbarin krožnik, takoj veš, da si dobil sladico. Pri Mišinem pa to ni vidno, sploh ni videt kot sladica. In potem so bili njeni žepki polni zaseke in pancete…. sladica?? Tako da ja, to včeraj je bilo pa zelo očitno grdo izpeljano… Mojmir, tega gledalci ne rabimo. In če smo odkriti, Miša tudi ne. Škoda.

Pač odgovori, ali trpi posledice. Izbira je tvoja. ?

Ja, očitno bo zmagala Miša, lahko pa sodniki ne bi bili tako očitni pri tem. Vem, da je šov, a vseeno …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close