Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Masterchef 2025 – kdo bo zmagal?

Masterchef 2025 – kdo bo zmagal?

Upam, da ne zmaga Miša, tole je ena zajebana naduvana samovšečna možača, fuj, prav težko jo gledam. Pa prav silijo jo naprej, me je že minilo gledat to oddajo. Itak pa so vsi precej podpovprečni, ni tu nekega zares znanja ali talenta, tapravi mački pač ne trznejo na nek tak poceni šov, da bi se prodali za tistih 50 jurčkov, eh..

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno114, 04.06.2025 ob 10:26

Upam, da ne zmaga Miša, tole je ena zajebana naduvana samovšečna možača, fuj, prav težko jo gledam. Pa prav silijo jo naprej, me je že minilo gledat to oddajo. Itak pa so vsi precej podpovprečni, ni tu nekega zares znanja ali talenta, tapravi mački pač ne trznejo na nek tak poceni šov, da bi se prodali za tistih 50 jurčkov, eh..

Seveda gredo presranim Slovencljem na živce vsi ljudje, sploh ženske, ki so samozavestne, sposobne, ambiciozne in odločne! Take ženske povprečni Slovenclji zelo težko prenašajo, ker jih plašijo, saj njim seveda vse to, kar te ženske imajo, manjka.

Ker ne spadam med večino tipičnih ozkogledih prestrašenih in zatucanih Slovencljev, privoščim Miši zmago, saj si jo zasluži.

Miša od vseh tekmovalcev daleč najbolje kuha, je spretna, razgledana in ima znanje. Masterchef je pa tekmovanje v kuhanju in ne v simpatičnosti, “luštnosti”, tako da je prav, da zmaga ona.

Haha, v naši bajti ase je tudi pogruntalo, da se Mojmir obnaša, kot bi bil zacopan v Mišo:)

Zmaga naj tisti, ki bo v finalu dostavil boljše krožnike, pa če bo to Miša, Barbara, Anamarija ali kdo drug.

Zakaj bi moral karakter tekmovalca odločati, za koga naj bi človek navijal. Saj ne gre za tekmovanje, kdo ima boljšo osebnost, ampak kdo boljše kuha.

Ljudje so si različni in to da en človek ne ustreza vsem gledalcem, je najbolj človeško.

Kar se sodnikov tiče, nič čudnega če so bolj prijazni do nekoga, ki redno dostavlja boljše krožnike. Logično, da je ta pri njih bolje zapisan, kot nekdo ki ima čez celo sezono vzpone in padce.

Pa tudi če ima nekdo doma 3 hladilnike, si ni sam kriv. Ta možnost nobenemu tekmovalcu ni vnaprej onemogočena. Čeprav ne vidim, kje je tu oprijemljiva prednost.

Mislim, da mora biti vsem jasno, da je cilj oddaje čimvečja gledanost. Zato naprej ne pridejo vedno tisti, ki bi si to zaslužili striktno glede na svoje znanje in spretnosti. Na primer, za Barbaro R. in Jureta nisem ziher, da sta si zaslužila priti tako daleč. So bili nekateri izločeni po mojem boljši. Drugače se pa strinjam s komentarjem višje, da bo finale Miša proti Barbari P. Mora biti tako, saj to garantira najvišjo gledanost. Samozavest serijsko na eni strani, nesigurnost in nevpadljivost na drugi.

Miša je pač narcisistka, samovšečna “ženska” z moškimi kvalitetami, seveda seveda, šla bo z glavo skozi zid za teh 50k, da si nabavi še kak hladilnik in skrinjo, ker tega jim doma res primanjkuje.

Je pokazala in dokazala osebnost – ne, hvala, je negledljivo in za bruhat.

Pa sej ne, da je ne poznam tudi osebno. Mnenje ostane enako, na šovu je še super, ker drugače je prava VEŠČA!

Kis, 03.06.2025 ob 09:12

Mojmir ima kar vidno mehka kolena, ko jo vidi…

Ampak RES!

Se je pa rodila s srebrno žlico v ustih. Sprobala vse živo. Mislim, da je imala tudi kakšnega Šefa tutorja…

Pravi sicer da so skromna družina s 5 hladilniki.

a se vam Miša res zdi tako naduta in preveč samozavestna?? Meni se zdi čisto normalna oseba. Zaupa v svoje sposobnosti. Ne zbija nepotrebnih “šal”,  ne želi biti prikupna in se za brezveze smehljati pred kamero tako kot ostali tekmovalci. In kaj je narobe s tem, če se kdaj s čim pohvali? Meni gredo bolj na živce tisti kao skromni, npr. Pangos lani o tem kako skoraj niso imeli za jest pri noni… In smili se mi Barbara P. , ki je pri 36ih letih tako zelo sramežljiva in nesamozavestna in morajo z njo ravnati v rokavicah..

Mah, malo je neokusno, da enkrat izjavi “sem preprosto kmečko dekle”, drugič pa kaj vse ima in kje vse je bila/delala/videla. In ja, skoraj zagotovo ni v oddaji na “slepo”, temveč se je temeljito pripravila, vključno z urami profesionalnega chefa. Presenetilo bi me, če temu ni tako, saj je preveč preračunljiva (tak občutek imam po vseh njenih izjavah in opisih). Ne bo ona zapravljala časa za tak šov brez dobrega načrta za zmago.

zdrava samozavest, 04.06.2025 ob 10:54

a se vam Miša res zdi tako naduta in preveč samozavestna?? Meni se zdi čisto normalna oseba. Zaupa v svoje sposobnosti. Ne zbija nepotrebnih “šal”,  ne želi biti prikupna in se za brezveze smehljati pred kamero tako kot ostali tekmovalci. In kaj je narobe s tem, če se kdaj s čim pohvali? Meni gredo bolj na živce tisti kao skromni, npr. Pangos lani o tem kako skoraj niso imeli za jest pri noni… In smili se mi Barbara P. , ki je pri 36ih letih tako zelo sramežljiva in nesamozavestna in morajo z njo ravnati v rokavicah..

Se strinjam. Barbara mi gre s svojim jokcanjem pred kamero in smiljenjem sami sebi že pošteno na živce. Ne maram žensk, ki igrajo na karto male sramežljive punčke in mislijo da se bodo s tem vsem zasmilile in prikupile.

Miša je realna, z nogami trdno na tleh, ve kaj zna in zmore in ve zakaj je kjer je.

Gre za Masterchef tekmovanje, za kuharsko tekmovanje z bogato finančno nagrado in odprtimi možnostmi za nadaljevanje kariere in ne za tekmovanje Miss Congeniality.

Se strinjam s tistimi, ki pravijo, da je to tekmovanje v kuharskih sposobnostih in ne v iskanju “Miss simpatičnosti “. Ko grem kam na bolj “nobel” večerjo ali kosilo, mi je bolj pomembno to, da kuhar izvrstno pripravi jed kot pa, če je luškan in simpatičen ali če ni.

Miša je iz preproste kmečke družine, kaj vam ni jasno? Samo tri skrinje in pet hladilnikov imajo doma.

Ma dejmo no, ona je čista vešča, preračunljiva in z glavo skozi zid bo šla, da zmaga, jasno se je pripravila na to in plačevala privat ure, o tem ni dvoma.

Ji pa ne privoščim zmage, mi gre preveč na živce s svojim obnašanjem, zmago prej privoščim komu drugemu. In ja, šov je to, in niti najmanj samo znanje kuharije. Šov. Drugače ne bi tega noben gledal.

ne več, 03.06.2025 ob 09:17

torej počasi, 03.06.2025 ob 09:07

Počasi se bliža konec? Koliko delov še?

Ne več kot 4.

V petek je menda zadnji del.

Matr gre enim v nos, če ima nekdo 3 skrinje in 5 hladilnikov. Morda ta tipična slovenska foušarija, ki jo noben navzven ne prizna, ampak je še kako vidna pri enih tu.

Eni so očitno opravilno nesposobni, eni pa pač ko nakupijo nov aparat, starega ne vržejo proč, anpak ga imajo nekje v garaži, shrambi in še vedno služi temu namenu. Saj ni Miša rekla da imajo 5 hladilnikov, pa da je vsak koštal 1000 eur.

Pa tudi nič ni narobe z miselnostjo Go big or go home. Samo ne pri Slovencih, bohnedaj ven sekat iz povprečja.

Z Miso ne simpatiziram, navijam za Barbaro P. Skoda za Davido, bi morali prej domov Natalija in Ribic. Ne vem za Miso, ampak Natalija se spogleduje z Mojmirjem in morda je zato prezivela 8 izlocitvenih.

Me, 04.06.2025 ob 13:17

Z Miso ne simpatiziram, navijam za Barbaro P. Skoda za Davido, bi morali prej domov Natalija in Ribic. Ne vem za Miso, ampak Natalija se spogleduje z Mojmirjem in morda je zato prezivela 8 izlocitvenih.

Uh, a tak občutek si dobila za Natalijo? Zanimivo. Meni bolj seka ven njegovo opletanje okrog Miše, a morda vidim več, kot je.

Poznam Mišo iz Domžal. Vam povem, da se v tej oddaji zelo nazaj drži, v živo je res pasja. Deluje nadpovprečno, ker so ostali slabi, tako pač je. Ampak za svojo prepoznavnost in zmago bo pa dala vse. Oportunistično bi ona šla tudi preko trupel, verjemite mi. To ni ženska, to je utelešena krutost z ogromno moške energije.

Anonimno345, 04.06.2025 ob 14:10

Poznam Mišo iz Domžal. Vam povem, da se v tej oddaji zelo nazaj drži, v živo je res pasja. Deluje nadpovprečno, ker so ostali slabi, tako pač je. Ampak za svojo prepoznavnost in zmago bo pa dala vse. Oportunistično bi ona šla tudi preko trupel, verjemite mi. To ni ženska, to je utelešena krutost z ogromno moške energije.

Ooooo, kako lepo je videti, da se vrli slovenčki spet niso izneverili tradiciji stare dobre slovenske foušije in pljuvanja po vsakomur, ki je, ali se jim zdi da je, v čemerkoli pač za kanček boljši od njih. Še najbolje pa je to seveda pod (navideznim) plaščem anonimnosti na javnih forumih…

Jure zmaga

Kaj se je pa zgodilo z unim mal posebnim tipom ki je zgledal kot joker? Saj je bil simpatičen, ampak fizično o moj bog. Se mi je zdelo da ima kar nekaj kuharskega znanja. A on je izpadel, da nič o njem ne poveste?

un tip, 04.06.2025 ob 14:18

Kaj se je pa zgodilo z unim mal posebnim tipom ki je zgledal kot joker? Saj je bil simpatičen, ampak fizično o moj bog. Se mi je zdelo da ima kar nekaj kuharskega znanja. A on je izpadel, da nič o njem ne poveste?

Kakšna pa Si ti, butasta ta prvo, o moj bog, pa boga ba možganih!!!

bravo575, 04.06.2025 ob 14:21

Kakšna pa Si ti, butasta ta prvo, o moj bog, pa boga ba možganih!!!

Prav ima, ni bil gledljiv, na žalost.Saj si ni sam kriv,vem.

Miši bo zmaga samo trofeja. Navijam za Nataliji. Jure dvomim, da mu uspe, čeprav privoščim vsem 5im.

Vendarle je to šov, ne suhoparno tekmovanje samo iz znanj in spodobnosti.

Zato res držim pesti,cda gre zmaga v roke nekomu, ki mu bo pomagala do boljšega življenja.

Točno tako jo vidim jaz.

in jaz ne bi želela, da mi tak človek pripravlja hrano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close