Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Maspalomas (Kanarski otoki)

Maspalomas (Kanarski otoki)

Zdravo, je še kdo bil v resortu Maspalomas na kanarskih otokih? Slučajno sem zasledil na spletu in mi je zadeva nadvse zanimiva. Me pa zanima če je že kdo bil in kakšne so izkušnje ter če mogoče kdo ve, če je možno it preko kakšne naše agencije.

Maspalomas je mesto na otoku Gran Canaria, kjer je ogromno raznih resortov. Mesto je kar veliko, skupaj se držita z mestom/predelom Playa del Ingles. Plaža/plaže so ogromne, se držijo vse skupaj, dolge so nekaj km. Meni je ta del Gran Canaire zelo všeč, ker je tudi nekaj ravnine, ne samo klanec. Tudi piha zmerno in ne moteče, kot na nekaterih predelih otoka.
Naše agencije nudijo nekaj Gran Canarie, ampak odhodi so vedno iz tujih letališč.

Hvala za odgovor. Kaj priporočaš, kdaj in s katero agencijo bi bilo dobro it?

Sem bila že večkrat.
Največkrat preko Odklopa, ki je samo posrednik tujih agencij pri nas.
Odhodi z Dunaja, Gradca, Salzburga ali Muenchna.
Naše agencije, kolikor sem seznanjena, sicer imajo GC in Tenerife v svoji ponudbi, A samo nekako od maja do novembra, pa mnogo dražje od tujih agencij. Meni pa se zdi smiselno iti tja, na toplo, ravno pozimi, ko je tukaj mrzlo.
Maspalomas je dolga, mivkasta plaža (pesek prinašajo vetrovi iz Sahare).
Sega od Melonerasa do konca Playe de Ingles.
Saharski pesek tvori prave puščavske sipine, zanimiva izkušnja se je povzpeti na vrh kakšne od njih.
Na drugi strani sipin je tudi sladkovodno jezero.
V Maspalomasu imaš kup različnih hotelov, apartmajev, bungalovov, po različnih cenah za različne okuse in denarnice.
Otok je zelo raznolik, v glavnem pa zelo gorat, najvišji vrh je Pico de las nieves, skoraj 2000 m.
Ogromno je različnih tematskih parkov, glavno mesto Las palmas je tudi vredno videti. Pa Puerto Mogan, Palmitos park, morda tudi enodnevni izlet na Tenerife, kjer si ogledaš vulkan El Teide, pa Loro park in še kaj.

Hotel Lopesan Baobab

Poglej na Weg.de ali 5 vor.de.
Odhodi iz Minhna npr. so prav vsak dan iz terminala 1.

Zdravo. Se da it preko kake slovenske agencije na maspalomas za teden dni? ne igram ni vloge par eur razlike kolikor je verjetno med našimi in tujimi agencijami. Šel bi pa če je možno že čimprej. V kolikor ima kdo kak info se priporočam 🙂

Večina slovenskih agencij trži ponudbo nemških agencij. Zakaj bi prav slovensko agencijo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close