Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Masonski pozdravi in Satanistični logotipi ??

Masonski pozdravi in Satanistični logotipi ??

Cist si veseu.

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin961, 16.09.2021 ob 22:34

Ti si tisti, ki tukaj ne razume zadev.

Prebral in kot resnično si vzel napačno razlago, katere namen je zgolj strašenje ne vednega bralca.

Ampak tega neboš nikoli priznal.

Kaj je govedo gnusno, ali boš zavajalo ker si tako gnusno, da se ne upaš svetu kazati pod svojim obrazom. SRAM TE JE BILO, TE JE IN TE ŠE BO.

Darwin255, 16.09.2021 ob 22:39

iDESI603, 16.09.2021 ob 22:37

Seveda, gospod z diplomatsko listino. Pa naj bo po vase. Boste ze osvojili lekcijo.

Ne te pa listine pa nimam, ker sem se rodil kot svobodno bitje in je ne potrebujem. Ne potrebujem laži, da mi ščiti hrbet in ostali del telesa.

Vsak daje tisto cesar ne potrebuje. Tu je torej kljuc tega, zakaj vi sirite toliko lazi po tem forumu…

iDESI603, 16.09.2021 ob 22:41

Vsak daje tisto cesar ne potrebuje. Tu je torej kljuc tega, zakaj vi sirite toliko lazi po tem forumu…

Hudičevi ste tisti, ki na drugega s prstom kažete za lastne zločine in gnusobe.

S kim si u spregi? Sa dzavolom?

Unicla sta temo.

Neko, 16.09.2021 ob 22:45

S kim si u spregi? Sa dzavolom?

Unicla sta temo.

Zrihtej jo ne bod mevža. Če znaš narest pa rečt da je nekaj zanič pa daj še kontra.

Darwin255, 16.09.2021 ob 22:41

Kaj je govedo gnusno, ali boš zavajalo ker si tako gnusno, da se ne upaš svetu kazati pod svojim obrazom. SRAM TE JE BILO, TE JE IN TE ŠE BO.

Ne, nobenega nisem želel zavesti. Zgolj hotel sem nameniti sporočilo tebi, vendar nisem vedel, da se bodo številke dodale samodejno.

Ampak glede na te tvoje izpade, katere sem pravkar gledal, je itak potratno izgubljati več besed.

Uživaj v svojem malem svetu in mirno spi.

NamenjenoDarwinu, 16.09.2021 ob 22:56

Ne, nobenega nisem želel zavesti. Zgolj hotel sem nameniti sporočilo tebi, vendar nisem vedel, da se bodo številke dodale samodejno.

Ampak glede na te tvoje izpade, katere sem pravkar gledal, je itak potratno izgubljati več besed.

Uživaj v svojem malem svetu in mirno spi.

Če si izbiraš enaki nick zavajaš in to brez potrebe. In če si storil napako (kar je čudna napaka ali zmota) potem pričakuj drugačen odziv, ker nisi prvi, ki je to storil. Saj je to ena izmed velikih manipulacij,ki se je odvijala po forumu in se ter se bo tudi v prihodnje.

Darwin255, 16.09.2021 ob 22:42

Hudičevi ste tisti, ki na drugega s prstom kažete za lastne zločine in gnusobe.

Ne delam si utvar. Zanikanje je bilo pricakovano. Kristalno jasno mi je, da se ne pogovarjam z nekom s hrbtenico, z nekom, ki bi imel vest. Bi pa bilo dobro, da bi nekaj storili v tej smeri kolega. Kajti zavedajte se, da je to, da sploh zivite in da lahko izrazate svoje misli, vse zasluga zgolj drugih. Je vase poslanstvo res biti parazit v cloveski podobi?

Če nisi žalega mislil potem si tudi moje pisane besede tebi ne ženi k srcu.

Darwin255, 16.09.2021 ob 23:06

Če nisi žalega mislil potem si tudi moje pisane besede tebi ne ženi k srcu.

Namenjeno : @NamenjenoDarwinu

iDESI603, 16.09.2021 ob 23:05

Ne delam si utvar. Zanikanje je bilo pricakovano. Kristalno jasno mi je, da se ne pogovarjam z nekom s hrbtenico, z nekom, ki bi imel vest. Bi pa bilo dobro, da bi nekaj storili v tej smeri kolega. Kajti zavedajte se, da je to, da sploh zivite in da lahko izrazate svoje misli, vse zasluga zgolj drugih. Je vase poslanstvo res biti parazit v cloveski podobi?

Lej ko te berem si morda mislim, da ti je bil parazit fotr, ko te je delal.

Še vedno imaš možnost. BRIGAJ SE ZASE

Darwin255, 16.09.2021 ob 23:08

Lej ko te berem si morda mislim, da ti je bil parazit fotr, ko te je delal.

Še vedno imaš možnost. BRIGAJ SE ZASE

Kaj si vi morda mislite, je povsem irelevantno. Parazita lahko vsako jutro vidite v ogledalu. Ceprav mocno dvomim, da ga se imate, saj ste ga verjetno ze odstranili, ker niste prenesli tistega, kar se vam je v njem odsevalo.

Orodja so vam posredovana z namenom, cenjeni kolega. In nihce vas ne sili, da jih uporabljate na naci, kot ste jih izbrali uporabljati.

Kolega… Od koga li si skido fazone? Malo prije vede… Sad i ti. Za kim vi to ponavljate? ?

Sej prav. Bo tudi tisti od katerega ste videli in se naucili imel korist.

iDESI603, 16.09.2021 ob 23:12

Kaj si vi morda mislite, je povsem irelevantno. Parazita lahko vsako jutro vidite v ogledalu. Ceprav mocno dvomim, da ga se imate, saj ste ga verjetno ze odstranili, ker niste prenesli tistega, kar se vam je v njem odsevalo.

Orodja so vam posredovana z namenom, cenjeni kolega. In nihce vas ne sili, da jih uporabljate na naci, kot ste jih izbrali uporabljati.

oh bluzer pejt ležat, ker nima smisla tole

Darwin255, 16.09.2021 ob 23:17

oh bluzer pejt ležat, ker nima smisla tole

Tudi vam lep vecer. Bilo mi je v uzitek.

Darwin255, 16.09.2021 ob 22:29

Saj so se alkimisti trudili pa fakali z magijo da bi jim uspelo umetno pridobiti GOLD. Bull shit so dobl.

Vsak bi se moral spoznati na osnove “alkemije življenje”, sicer umreš na isti razvojni stopnji, kakor si prišel na svet, kot žival v nezavednem.

Alkemija pomeni preobrazbo, evolucijo duha v simbolnem pomenu, da iz težke in majvredne kovine – svinca (materije, ki jo je krščanstvo diaboliziralo kot hudiča) skozi ogenj preobrazbe duha dobiš zlato (duhovni razvoj in širitev zavesti).

MATJAZKO, 17.09.2021 ob 00:26

Vsak bi se moral spoznati na osnove “alkemije življenje”, sicer umreš na isti razvojni stopnji, kakor si prišel na svet, kot žival v nezavednem.

Alkemija pomeni preobrazbo, evolucijo duha v simbolnem pomenu, da iz težke in majvredne kovine – svinca (materije, ki jo je krščanstvo diaboliziralo kot hudiča) skozi ogenj preobrazbe duha dobiš zlato (duhovni razvoj in širitev zavesti).

Ne vem zakaj si to meni repliciral.

Morda nisi razumel kaj sem s svojimi besedami namigoval ali pa si pač hotel na nekaj se navezati.

Nekaj je že res v tem kar si napisal. Vprašati pa se gre kdo bi rad zlato v rokah imel in zakaj. Namreč če imaš modrost pri sebi in razširjeno zavest potem imaš že vse zlato, ki ga potrebuješ in tistega v roki, da bi z njim vladal ali nakupoval ne bi smel več potrebovati. Zato je zlato v večih pogledih in simbolično ter dejansko v materiji. Niso vsi iskali vedno samo širitev zavesti, svesti ampak dejansko materialno zlato. Kar si zapisal je delno res, seveda pa nihče ne pravi, da moraš pisati vse kar se omenja in je znanega o tem.

Tudi Al, El in tako naprej je znano,kot božanstvo. Zato Al in Kemija tvorita tovrstna področja. (Al-kemija)-božja, božanska kemija.

Darwin255, 17.09.2021 ob 00:47

Ne vem zakaj si to meni repliciral.

Morda nisi razumel kaj sem s svojimi besedami namigoval ali pa si pač hotel na nekaj se navezati.

Nekaj je že res v tem kar si napisal. Vprašati pa se gre kdo bi rad zlato v rokah imel in zakaj. Namreč če imaš modrost pri sebi in razširjeno zavest potem imaš že vse zlato, ki ga potrebuješ in tistega v roki, da bi z njim vladal ali nakupoval ne bi smel več potrebovati. Zato je zlato v večih pogledih in simbolično ter dejansko v materiji. Niso vsi iskali vedno samo širitev zavesti, svesti ampak dejansko materialno zlato. Kar si zapisal je delno res, seveda pa nihče ne pravi, da moraš pisati vse kar se omenja in je znanega o tem.

Tudi Al, El in tako naprej je znano,kot božanstvo. Zato Al in Kemija tvorita tovrstna področja. (Al-kemija)-božja, božanska kemija.

Mar ni v kontekstu la-kemije šlo za preprosto poimenovanje “tistega iz Egipta” (Khem = Egipt, al- pa je v arabskih jezikih določni člen)? Al Khemia bi tako prevedli kot Egipčansko.

iDESI603, 17.09.2021 ob 01:29

Mar ni v kontekstu la-kemije šlo za preprosto poimenovanje “tistega iz Egipta” (Khem = Egipt, al- pa je v arabskih jezikih določni člen)? Al Khemia bi tako prevedli kot Egipčansko.

Kaj ni nekakšen določni člen če iz Al in ah dobiš Alah ali Allah?

Preberi Alah nazaj. Kaj dobiš? Kako mi tistim moškim oblačilom,ki jih nosijo moški poleg žensk,ki nosijo burke bi dejali? Kaj pa zdravniki,ki jim nekateri govorijo bogovi v belem nosijo?

Od kod pa slovenska beseda hvala izvira, kot pomenskost? V njej imaš a, imaš h, imaš lav (pri sosedih je lav lev), imaš val, kar je valovanje, frekvenca, posledičnost, ponavljanje, koda,zaporedje itd. Potem imaš val a, ker je prva črka in začetek a. Nekdo , veste kdo je omenil Alfa in Omega, začetek in konec. Alfa je tudi vodilni samec-ja tudi pri levih. Kaj naj bi bil lev? Tako je kralj živali. Lev slovensko nazaj brano je vel. Ko vel artikuliramo, kaj vse slišimo, ko poznamo tudi angleščino? Tako je, slišimo vodnjak -well,primer tudi are you well-st dobro?. Ostalo pa še ne bom razkrival.

Ne smešite se po nepotrebnem, kolega. Al Ilah je “tisti bog”, oz. pomensko “eden in edini bog” (ang. the god), ki je – zapisano po naše – evolviral v Al’lah. Vprašajte, če ne veste. 😉

No pozabil sem napisati bistveno, da imaš al v besedi hvala,če jo nazaj bereš.

iDESI603, 17.09.2021 ob 01:43

Ne smešite se po nepotrebnem, kolega. Al Ilah je “tisti bog”, oz. pomensko “eden in edini bog” (ang. the god), ki je – zapisano po naše – evolviral v Al’lah. Vprašajte, če ne veste. 😉

Ojoj, v redu sva zaključila. Boste vi povedali “kolega” …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close