Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Maske za lase

Maske za lase

Katere maske za lase uporabljate? imam zelo tanke lase, pa še precej mi izpadajo. Včasih si naredim masko kar z rumenjakom in medom, je pa veliko pacanja…priporoča katere kakšno dobro masko ali oblogo? Še posebej bom vesela kakšnega domačehazvarka:-)))

Jz uporabljam maske od Nivea in so super, pol maš ful take mehke lase

Jaz sm kupila enkrat masko za lase od nivea, pa sm mela po pranju potem grozne lase. Meni so dobre od Guhla, Amway, Loreal ali pa Keune. Zelo dobro pa je če imaš še serum za lase, sicer ni namenjen izpadanju, samo z redno uporabo se mi lase ne cepijo več tako.

Dobro masko za lase ima švicarski Just , pa tudi ampule proti izpadanju so super, moja mama pravi da je že po drugim ampuli zaustavila izpadanje, sedaj pa redno uporablja 1 ampulo na teden. Maska za lase pa bazira na izvlečku iz sončnice in preteinih svile. Sicer je morda malo dražja kot ostale, vendar jo imaš za 50 uporab ker jo daš zelo malo in mešaš jo z vodo. Drugače pa proti izpadanju las dobro delujeta tudi eterično olje rožmarina in sivke(daš po 1 kapljico vsakega v masko, al pa tudi v šampon)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close