Maske
Čarovnica s Kleka, 10.07.2021 ob 19:08
Kako prevreš, saj tekstilne imajo vse neke vzorce?
Imamo z vzorci, tudi temno modre in džins. Dam par mask v pisker gor zlijem vodo segreto v grelcu, dodam še malo mila in čez par minut še enkrat vodo z grelca (imam bolj majhen grelec).
Najstarejše so zdaj stare že eno leto. Kupila sem jih lani ko so se otroci vrnili v šolo. Mogoče so malo zbledele od pranja. Ampak ni hudega. Parim sem samo zamenjala žičko, ki se je zlomila.
Za enkratno uporabo sem jih jaz dobila zastonj – državna pomoč malemu gospodarstvu. So jih delili preko obrtne zbornice. Ampak jih redko uporabim, če grem ravno k zdravniku ali lekarno. Te grejo po eni rabi v smeti. Sem pa videla da jih starejša soseda tudi pere.
Je pa zanimivo da se eni pralne gravžajo. Imaš ta problem samo z maskami ali tudi z oblačili?
CrazY FroG ?, 10.07.2021 ob 19:37
Robi, ne!
Mene pa bi bilo sram.
Že zaradi tega občutka, da me ima nekdo za norca s tem posiljevanjem nagobčnikov.
Mafija čredi natika nagobčnike, sama pa se zabava brez. Ali pa pred kamere stopijo z nagobčnikom, za kamerami so brez…..to je čisto norčevanje, zato vprašam, če se nič ne spoštujete te in če vas ni sram ?
Robi567, 10.07.2021 ob 20:06
Mene pa bi bilo sram.
Že zaradi tega občutka, da me ima nekdo za norca s tem posiljevanjem nagobčnikov.
Mafija čredi natika nagobčnike, sama pa se zabava brez. Ali pa pred kamere stopijo z nagobčnikom, za kamerami so brez…..to je čisto norčevanje, zato vprašam, če se nič ne spoštujete te in če vas ni sram ?
Razumem. Sramotno, da nam nekdo odreja, kako se vesti, ko sam to ne upošteva. Mejo postavljamo sami ane? Očitno nam to ne gre od rok! Sramotno je še bolj, da se med sabo zaradi vsega tega “trgamo”!! ?
Robi567, 10.07.2021 ob 20:36
Res je sramotno to, da se zaradi tega ali imeti fašizem ali ne, trgamo med sabo.
Meni je logično in samoumevno, da ne bom podpiral fašistov, lažnivcev, psihopatov.
Težko je kritizirat kamufliran fašizem v kapitalizmu, vsi smo zapeljane, slepe, potrošnike ovce! Kamuflaža je pa tako dobra, da je večini neviden.
Čarovnica s Kleka, 10.07.2021 ob 19:00
Na koliko časa menjate zaščitno masko? Jaz na teden ali dva.
Če imate nos pod masko, drugače je jeza odprta za vse vas do septembra. F it. Pride iz Egipta, v karantenio, pa si komaj gor masko navleče. Nah, pred kamero ?????????? Čiv čiv
Meh meh meh, 10.07.2021 ob 21:37
[/[/quote
Če imate nos pod masko, drugače je jeza odprta za vse vas do septembra. F it. Pride iz Egipta, v karantenio, pa si komaj gor masko navleče. Nah, pred kamero ?????????? Čiv čiv
Pa Še blont, Dubai je bližje, no refond of camels please ?
CrazY FroG ?, 10.07.2021 ob 21:17
Težko je kritizirat kamufliran fašizem v kapitalizmu, vsi smo zapeljane, slepe, potrošnike ovce! Kamuflaža je pa tako dobra, da je večini neviden.
Iz tvojega zapisa je čutiti nek obup.
Ste ljudje obupali nad družbo ? Obupali nad sabo ?
Se vdali v usodo ?
Je družba tako globoko zabredla, da samo še čaka na svoj konec ?
Je strah pred smrtjo iz vas izpil še zadnje kaplje življenjske energije ?
Mene je sram da živim med takimi psihopati kot ti. A to ste bili tok tečni ko ste bili majhni, da so vam dajali opij, da vam je vsem po vrsti skurili možgane in vidite povsod fašiste? Vse se vrača, vse se plača. Zapomni si to, psihopat. Boš ti normalne ljudi zmerjal s fašisti. Točno to si ti sam in enkrat jo boš dobil po buči za svojo hudobijo.
Sproti menjam, po uporabi vržem takoj v smeti. Pralne mors prat vsaj na 60. To mi ni higiensko da vse kar poberem po cesti perem s svojim belim perilom. Svoje sline pa tud ne natikam nazaj v usta kot eni ko jedo svoj drekec iz nosa. Zatorej takoj po uporabi v smeti in diham zrak … Ne glede na nagobčnike vsem skupaj vam vseeno manjka osnovna higiena, ker vsepovsod vidim, da valjate porabljene maske po avtu, jih vlečete iz žepa, denarnice kjer je umazan denar … Umazanci
Samo za enkrat, 11.07.2021 ob 01:41
Sproti menjam, po uporabi vržem takoj v smeti. Pralne mors prat vsaj na 60. To mi ni higiensko da vse kar poberem po cesti perem s svojim belim perilom. Svoje sline pa tud ne natikam nazaj v usta kot eni ko jedo svoj drekec iz nosa. Zatorej takoj po uporabi v smeti in diham zrak … Ne glede na nagobčnike vsem skupaj vam vseeno manjka osnovna higiena, ker vsepovsod vidim, da valjate porabljene maske po avtu, jih vlečete iz žepa, denarnice kjer je umazan denar … Umazanci
Seksaš tudi v sterilnem okolju, se ne poljubljaš, ker to je mešanje sline in takoj po seksu se vržeš v varekino in pol ure drgnes s smirkovo krtačo, ker vsi ti telesni sokovi so ogabni. Verjetno se daš kar v en velik kondom, da se koža ne dotika druge kože, ki je polna bacilov. Delat otroke po naravni poti, to tudi ne, sperma, pa vaginalni sokovi, katastrofa. Samo v epruveti.
Forum je zaprt za komentiranje.