Najdi forum

maskara

Pozdravljene!
A ima katera izmed vas izkušnje z maskaro od Loreala Panoramic curl?
Odločila sem se, da bom zamenjala maskaro, pa sem pomislila, da bi si to kupila. Še prej pa bi se rada pozanimala za kakšno mnenje o njej. Vsem, ki mi boste odgovorile se že vnaprej lepo zahvaljujem. Lep pozdrav!

Zivjo!
Ves, tole z maskarami je ful relativno, ker enim odgovarja ena drugim pa kaksna druga. No, samo ker si ze ravno vprasala: meni je Panoramic curl ena izmed slabsih maskar (mi jih ni kaj veliko podaljsala, zavihala…), tako da bom kar ostala pri Double extension, ki mi pa res naredi “metle”. Najboljse da probas ce ti slucajno odgovarja (pejt nenamazana v drogerijo pa probi tester).
Lep dan ;-)))

TUDI SAM SEM JIH ŽE VELIKO PREISKUSILA IN SE STRINJAM DA JE DOUBLE EXTENSION OK.

Double extension ne poznam – bomo sprobali :-))
Ampak mi je pa Tale Panoramic kar dobra…boljša od Maxfactorja ali kakšne druge L’Orelaove. Sem pa še vedno v iskanju “super” mascare… Vmes sem jo že našla pa so jo seveda nehali delati…lp

The beauty starts with nails :-)

Ker sem zelo zadovoljna s Chanelom, sem kupovala njihove maskare, ker pa moram začet malo šparat, sem si v kratkem kupila dve najnovejši maskari L oreala, pa sem stran vrgla denar, ker so mi tako dražile oči, da ni bilo za nikamor. Nekateri imamo pač tako občutljive oči, da moramo res pazit, kaj damo gor, žal. No in tako sem se vrnila k Chanelovi okrogli maskari.
Lp

Irena

jaz uporabljam Lorealovo Lash arhitekt, pa je ni boljše. Double extension pa mi sploh ni všeč.

Med cenejšimi je superca Volume Glomour od Bourjois, drugače pa je med maskarami moj favorit Lancome.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close