Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Maskara s tubicami

Maskara s tubicami

Oj!

Zanima me, katera je tista nova maskara za podaljšanje s tubicami in, ki se odstranjuje z vodo? Pa še cena me zanima dda.

hvala in lp!

a res nobena ne ve katero mislim, pa toliko reklame je bilo… a se ne morm spomnit

Ta maskara se imenuje Double extension Beauty tubes 🙂

Lorealova 😉

http://kozmetometer.planet-lepote.com/censura.php?tsid=1&cmd=details&itemid=8232

Baje pa se maskara odstrani s toplo vodo in ne tako zelo lahko.

Lep pozdrav, JetFlash

A tako, da se ne odstrani tako lahko.Sem jo pred pol ure kupila, čez kakšno uro pa vržem nase bojne barve.Mi jo je ful hvalila prodajalka, OK, katere pa ne hvalijo, kar prodajajo.Bomo videli.Je pa v akciji v drogerijah Lepota in zdravje.Upam, da ne bom zvečer rabila razredčila, da jo bom dol spravila.
LpC

Jaz sem bila na Lorealovi preobrazbi in takrat je pristopila zraven ženska, ki je to maskaro kupila in je rekla da je nikakor ni mogla spraviti dol oz. zelo zelo težko in da je malce razočarana, ker ji je še kar nekaj maskare ostalo na trepalnicah.
Verjetno pa so različne izkušnje ali pa ona tega ni naredila na pravi način.
Lorealova vizažistka ji je svetovala toplo vodo in “cevke” ki nastanejo naj bi se odstranile kar tako, da primeš “cevko” s prsti in jo potegneš dol.

Sporoči kako boš zadovoljna.

😉

Lep pozdrav, JetFlash

Ok, tudi meni je prodajalka rekla, naj si te tubice lepo dol potegnem.Menda si ne bom izpulila še te revščine od trepalnic.
LpC

No, in še ravnokar prebrano na maskari:Drži vatko s toplo vodo ali neoljni odstranjevalec na trepalnicah najmanj 30 sekund.
LpC

cena v Tuš drogerieji pa je?

Kupila v DM, cena okoli 15€, kak cent manj.
Odstrani se z vodo, ki mora biti zelo topla in res moraš vato držat na trepalnicah 30 sekund. Če ne odstraniš vsega naenkrat, postopek ponoviš, vate pa ne rabiš več držat gor pol minute, ker je že razmočeno. In to je to, zelo lahko se odstrani, se pa zelo razmaže, če jo odstranjuješ s hladno ali mlačno vodo.

Kar se mene tiče, je odstranjevanje lažje, kot pri vsaki drugi maskari, kjer rabiš odstranjevalec, seveda s primerno temperaturo vode. Če preneseš vročo vodo na očeh, toliko bolje.

kaj so te “tubice”?

Cena v Tuš drogeriji je 9,95 Evrov.
LpC

Iskušnja s prve roke, nikoli več ne kupim druge maskare, pa sem jih kar že nekaj poskusila.Trepalnice krasno podaljša, odstranim jo s toplo vodo in čistilno peno od Afrodite, toplo priporočam.

V Leclercu je zdaj z njihovo kartico malce čez 7€…Meni gre lepo dol s toplo vodo…v tubicah tako kot ste rekle:)
Mi je pa boljša una ta druga iste serije samo ognjeno črna…

Lp

Res gre lepo dol.Suuuuuper.
LpC

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close