Maskara s tubicami
Lorealova 😉
http://kozmetometer.planet-lepote.com/censura.php?tsid=1&cmd=details&itemid=8232
Baje pa se maskara odstrani s toplo vodo in ne tako zelo lahko.
A tako, da se ne odstrani tako lahko.Sem jo pred pol ure kupila, čez kakšno uro pa vržem nase bojne barve.Mi jo je ful hvalila prodajalka, OK, katere pa ne hvalijo, kar prodajajo.Bomo videli.Je pa v akciji v drogerijah Lepota in zdravje.Upam, da ne bom zvečer rabila razredčila, da jo bom dol spravila.
LpC
Jaz sem bila na Lorealovi preobrazbi in takrat je pristopila zraven ženska, ki je to maskaro kupila in je rekla da je nikakor ni mogla spraviti dol oz. zelo zelo težko in da je malce razočarana, ker ji je še kar nekaj maskare ostalo na trepalnicah.
Verjetno pa so različne izkušnje ali pa ona tega ni naredila na pravi način.
Lorealova vizažistka ji je svetovala toplo vodo in “cevke” ki nastanejo naj bi se odstranile kar tako, da primeš “cevko” s prsti in jo potegneš dol.
Sporoči kako boš zadovoljna.
😉
Kupila v DM, cena okoli 15€, kak cent manj.
Odstrani se z vodo, ki mora biti zelo topla in res moraš vato držat na trepalnicah 30 sekund. Če ne odstraniš vsega naenkrat, postopek ponoviš, vate pa ne rabiš več držat gor pol minute, ker je že razmočeno. In to je to, zelo lahko se odstrani, se pa zelo razmaže, če jo odstranjuješ s hladno ali mlačno vodo.
Kar se mene tiče, je odstranjevanje lažje, kot pri vsaki drugi maskari, kjer rabiš odstranjevalec, seveda s primerno temperaturo vode. Če preneseš vročo vodo na očeh, toliko bolje.
Forum je zaprt za komentiranje.