Maska za lase
moja hči je imela poleti od sonca in vode povsemuničene in izsušene lase.
Pa sem ji kupila DM-ovo masko, je v takih oranžnih vrečicah (3 minutna) ali malih tikotnih vrečicah (1 minutna), potem smo še fajm balzam gor dodal in je imela v dveh tednih urejene lase.
je pa dolgolaska, rjave lase, pa seveda nič barvana.
ji pa to masko sedaj vseskozi gor dajem
tukaj imaš vse kerastase salone v sloveniji ni jih veliko
http://kotesisa.com/LorealKera.aspx
Drugače pa je kerastase prestižna – najboljša negovalna linija v frizerstvu. Za vsak problem obstaja drug šampon, maska itd…ki jih ne najdeš nikjer druge
Pozdravljena,
jaz bi za tako uničene lase vsekakor svetovala kompletno nego:
šampon za barvane oz beljene lase
regenerator bo tu premalo, zato obvezno maska.
najbolj učinkovita je profesionalna maska, ker ima največ sestavin, ki pomagajo takšnim lasem kot so vaši. Tako da je najbolje povprašati v salonu kjer se frizirate, svetovali vam bodo tudi stiling izdelke za takne lase, kot so razna ola za nego, ki jih nanašate na oprane lase.
Zelo dobra je naravna linija z arganovim oljem Argabeta, ki vsebuje šampon, masko in olje.
Tudi Profesionalna linija s ceramidnim infuznim sistemon Satinique (Amway) ima izvrstno masko za lase, ki zapolni vrzeli v laseh in jih regenerira.
Profesionalne maske se od domačih razlikujejo predvsem v tem, da ne otežijo in zmastijo lase preveč, ampak jih nahranijo ter lasem dodajo točno to kar jim manjka, lažje se spirajo in tudi nadaljnje oblikovanje je enostavnejše.
Lahko tudi v lekarni nabavite masko in šampone Phytokarite, jaz sem jo sama tudi izprobala in je zelo dobra.
Sporočite mi rezultat,
Simone Godina
Antiaging beauty Coach
Antiagedermolab
Forum je zaprt za komentiranje.