Maska za lase-katera?
Ko grem od frizerja imam lepe gladke in težke lase, kar mi ugaja. Doma pa mi kljub menjavi vsakič različni vrečki obloge oz. maske za lase to ne uspe. Lasje so puhasti in košati. Umijem si jih s kvalitetnim šamponom primernim za moje lase, na koncu pred pranjem dodam še masko, včasih samo balzam. Pred sušenjem in nategovanjem las z debelo krtačo, si namažem konice z oljem za lase, včasih dodam tudi sprej za oblikovanje pričesk, pa ni in ni željenega učinka, frizer pa mi ne zaupa svojega recepta. Sama si poskušam urediti pričesko tako kot to počne on, ampak očitno preparati niso enako učinkoviti. Moji lasje so dolgi 30 do 40 cm, precej gosti in bolj tanki, kostanjeve barve s svetlimi prameni. Katero masko mi svetujete?
Hvala in lep dan!
Spoštovana Manja.
Vprašajte frizerja, katere izdelke uporabi za tretman vapih las in jih kupite pri njmu, za nego na domu. To je rešitev vaših težav.
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič
Pozdravljeni!
Jaz pa prisegam na maske, ki jih naredim sama.So brez alkohola in podobnih zadev.
Najljubša mi je maska iz rumenjaka in piva.
Zmešam 2 rumenjaka in dodam 2 žlici piva.Namažem lase, obvijem s folijo in pustim delovati 1 ali 2 uri.
Po njej je pričeska bolj bujna kot drugače, pa tudi lasje so zelo prijetni na otip.
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.