Maser začetnik
Pozdravljeni.
Pred kratkim sem končal osnovni tečaj masaže. Sedaj pa rabim nekaj kilometrine. Seveda sem nekaj prakse že imel ampak vsekakor ne dovolj. Masiram klasično in rad bi se preizkusil tudi v erotični masaži.
Tako da iščem prostovoljce in prostovoljke ali kot v šolah rečejo modele, ki bi bili radi zmasirani. Moškim nudim klasično masažo, ženskam pa klasično in po želji tudi erotično. Erotično in klasično lahko zmasiram tudi pare (mogoče bo malce slabše, ker še nimam kilometrine in dva naenkrat).
Sem pa 30letnik športnik in reden fitneser 178/80.
Če bi bilo kaj zanimanja bi bil zelo vesel. Vse podrobnosti in želje se pa zmenimo naknadno.
Pošlji mi meil na okthomson@yahoo.com
Izgs, 26.08.2025 ob 15:39
Nizka samozavest,brez oglasa,brez imena,…ti si lahko vse,zvodnik,fitneser pa nisi.Raje grem k nekomu kjer vidim sliko,dela,kako izgleda,…
A ti bo lažje če ti napišem da sem Uroš? ? če ti praviš da nisem fitneser, potem okej pač nisem, če ti to pomaga da lažje spiš. Če je kdo zainteresiran se me pa da seveda prej vidi. Drugače pa zastopim da greš raje nekomu ki je že izkušen in preverjen. Ne pričakujrm navala, vesel pa sem vsakega.
Lp Uroš
Anonimno 8790, 02.09.2025 ob 09:17
Bi prišla jaz k tebi.Pusti ime salona.Imaš tudi možne online rezervacije in ogled prostih terminov?
Nimam še svojega salona, prej morem dobiti mal kilometrine, zato pa delam trenutno to zastonj. Ko se navežbam pa nadaljujem s salonom in plačilom.
Nebi želel da imam salon in da še ni masaža popolnoma profesionalna in kot bi si želel jaz in stranka.
Tako da najbolje je da me kontaktiraš na email: vokowa6470@hotmail.com in dorečema vse tudi za termin kateri ti ustreza in kakšna masaža
Forum je zaprt za komentiranje.