Najdi forum

mascara

Pozdravljena ga. Nada,
zanima me, če ima katera firma kako ful močno modro mascaro (po možnosti volumensko). Zelo dobra modra barva je bila od Nivee optimal, vendar so jo zdaj zamenjali z neko bolj temno in neizrazito modro. L’orealova 4xvoluminous pa je malo nenaravna (to zdaj uporabljam) plava. Prej sem imela od Maxfactorja More Lashes, ki ima tudi lepo modro barvo, vendar je zdaj nisem več našla na policah v trgovini. A veste še za kako drugo znamko mascare, ki je volumenska in “divje” modre barve?
Hvala in lp

Nika!

Kako niste našla modro maskaro More Lashes Max Factor. Zaloge niso sporene, zato bi morale imeti vse trgovine ta barvni odtenek maskare. Kje ste pa kupovala?

Lp Nada

Zdravo.
Bila sem v Avstriji (tam je celotna kolekcija MaxFactor in Elen Betrix združena, modre mascare nimajo), pa v enih par manjših drogerijah (Štajerska) sem iskala (btw. v enih sploh niso vedeli, da modra obstaja).
Bom šla še v MB malo pogledat naslednjič.
LP tudi vam.

Nika!

Poglejte še v Mercator centru, Beautique-drogerija. Tam imajo modro maskaro More Lashes modro maskaro. Kaj pa modro maskaro Jade ste že videla-mislim, da je tudi volumenska.

Lp Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close