Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek masažo za nagrado

masažo za nagrado

Pozdravljeni

iščem punco ali žensko ki bi me bila pripravljena zmasirati proti denarni nagradi.
Hvala in lep pozdrav Grega

gregagrega6@gmail.com

Pozabil sei povedati kje , ceprav se to ve 🙂

vse je stvar dogovora,lp

Ce se prizna, se pol oprosti , druge pol pa podvoji – pa si na istem.

Nič ni pozabil. Napisal je svoj kontakt, kjer dobiš vse odgovore. Verjetno ga ni dal za okras.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Res je.Vse ostale odgovore dobite po meilu.
Lep pozdrav Grega

Hoj, zanima me ali imaš že kaj ponudb.

živjo

ja,dve ponudbe sem imel,že včeraj zvečer.Z eno gospo se žal nisva mogla dogovorit-sva predaleč narazen,z gospo iz okolice Lj,sva se pa danes dopoldan že dobila in me je zmasirala.Oba zadovoljna,jaz dobil masažo,gospa pa denarno nagrado!

Lepo vas pozdravlja Grega

oh, škoda

Zakaj škoda? Prijavi se, pa boš prišla tudi ti na vrsto; vsaj predvidevam, da si bo gregec že jutri ali pojutrišnjem zaželel še kakšno masažo. Pa tudi fajn je, da jih več sproba, potem pa se bo lahko odločil, katero bo obdržal za stalno masiranje.:)))

ojla,ja res ni panike,cinca marinca,kar javi se na mail.Za masažo sem vsak dan tako da ni problema.Mal masiraš pa še nagrajena si za to-VSI ZADOVOLJNI

lepo vas pozdravlja Grega

Evo, kaj senm ti reklca cinca_marinca… gregec bi kar vsak dan 🙂 Hudič je samo, če mu bo denarja zmanjkalo, pa ostaneš brez nagrade… tako, da jaz ti predlagam, najprej nagrada, potem pa masaža.:)

Zakaj škoda? Prijavi se, pa boš prišla tudi ti na vrsto; vsaj predvidevam, da si bo gregec že jutri ali pojutrišnjem zaželel še kakšno masažo. Pa tudi fajn je, da jih več sproba, potem pa se bo lahko odločil, katero bo obdržal za stalno masiranje.:)))[/quote]

pa še za finančno nagrado se pozanimaj, da boš vidla, če maš krite stroške pervoza, prej preveri, če ima kje nameščene kamere in hopla :)))))

Zakaj škoda? Prijavi se, pa boš prišla tudi ti na vrsto; vsaj predvidevam, da si bo gregec že jutri ali pojutrišnjem zaželel še kakšno masažo. Pa tudi fajn je, da jih več sproba, potem pa se bo lahko odločil, katero bo obdržal za stalno masiranje.:)))[/quote]

pa še za finančno nagrado se pozanimaj, da boš vidla, če maš krite stroške pervoza, prej preveri, če ima kje nameščene kamere in hopla :)))))[/quote]

Joj, tole za kamere mi pa sploh ni padlo na pamet.:)

Tole je pa treba res preverit, ker se zna zgodit, da bi potem še ona njemu plačevala in za povrh še masirala.:)

pa še za finančno nagrado se pozanimaj, da boš vidla, če maš krite stroške pervoza, prej preveri, če ima kje nameščene kamere in hopla :)))))[/quote]

Tole je pa treba res preverit, ker se zna zgodit, da bi potem še ona njemu plačevala in za povrh še masirala.:)[/quote]Ah dajte no punce ne bit malenkostne zaradi nekih kamer, če je nagrada dovolj visoka te kamere res ne morejo bit ovira….. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tole je pa treba res preverit, ker se zna zgodit, da bi potem še ona njemu plačevala in za povrh še masirala.:)[/quote]Ah dajte no punce ne bit malenkostne zaradi nekih kamer, če je nagrada dovolj visoka te kamere res ne morejo bit ovira….. 😉 :)))[/quote]

treba glavo še za kej druzga nucat koker sam za frizerja hm :))))))?

zdravo

Drage moje dame,naj vas nič ne skrbi,denarja ne bo zmanjkalo,kamer tudi ni nobenih-če vas je pa to strah pa z veseljem jaz pridem k vam na masažo,tako da tudi potnih stroškov nimate.Evo pa ste spet na boljšem.lepo se imejte

Lp grega

pa ti si krasen, tako lepo voljan in prilagodljiv :))

pa ti si krasen, tako lepo voljan in prilagodljiv :))[/quote]
Pa naj še kdo reče, da ni dela…:) Vsaj za ženske….:)

ja ,pa sem res prilagodljiv a ni to lepo,punce,ženske kar korajžno-javite se.

lp Grega

pa ti si krasen, tako lepo voljan in prilagodljiv :))[/quote]
Pa naj še kdo reče, da ni dela…:) Vsaj za ženske….:)[/quote]

ja, se mi je porodila ideja, da bi kr v službo nehala hodit :)) in se mal tkole masirala :))

samo ne vem kaka je urna postavka, je to 60 min na uro, al kej več 🙂

Ce bi bilo takih Gregcev vec, bi lahko v smislu resevanja brezposelnosti in visanja
standarda naredili vec koristi ko cela nasa vlada .
.
.
.

Hvala lepa za tako vzpodbudne besede intruderček,sem vesel da pripomorem k reševanju krize v državi.

lep pozdrav Grega

Sej bi jaz tudi dal kaksen tak oglas , pa sem se premlad,
pa se premalo zepnine pade vsak mesec, tako da sem bolj
slabo placilno sposoben , pufa mi pa tudi ne dajo – teski casi so to 🙁
.
.
.

Mladi intrudorček, koliko pa si star? Že polnoleten?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close