Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Masaže, kozmetični salni – greste kaj

Masaže, kozmetični salni – greste kaj

Hodite kaj na masaže, v kozmetične salone, na pedikure, manikure, čiščenje obraza, refleksne masaže…?
Kako pogosto, če hodite.
Kaj pa frizer, to večinoma vsi hodimo pa me zanima kako pogosto hodite ženske?

Ko bom pri denarju, bom na vse to hodila.

Če bi vsaj pol časa, ki ga namenišza internet in bluzenje.. namenila delu, bi imela dovolj denarja…

EnTip, še vedno jezen zaradi zavrnitve? Saj ti bo katera druga rekla ja. Mene pa mirno preskoči. Ne beri me, ne odgovarjaj mi in to je to, da boš miren. Če so ti pa moji zapisi tako privlačni, da moraš odgovarjati nanje, da jih preprosto moraš prebreti pa naj ti bo to seveda v veselje :).

K frizerju enrkat na tri mesece, nič več. Pa še takrat se mi zdi neverjetna izguba časa tam čepet tri ure. Imam frizuro, ki preživi s tako redkim “obnavljanjem”, in ne še toliko sivih las, da bi bilo treba vse skupaj konstantno barvati.

H kozmetičarki se vedno znova odpravljam … pa se mi vedno znova ne da. Ene ženske tam ful uživajo, meni je pa to muka. Tako da ko res zagusti grem na čiščenje obraza, pa še to nekajkrat na leto.

Masaže, kopeli, pilingi, wrap upi, savne – to pa pogosteje, ponavadi v kombinaciji z rekreacijo (ne pri kozmetičarki…). Nekaj od tega enkrat tedensko. So obdobja, ko so bolj “In” masaže, spet druga, ko so bolj “In” savne, itd. To je verjetno ena redkih stvari, za katero si vzamem čas.

Jest grem od vsega tega sam na masažo….pa še to ponavad na tajsko.

Nič od naštetega. Včasih me kaka kobilca mal zmasira pa mam za encajt mir…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close