Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Masaža

Masaža

danes grem prvič na masažo celega telesa, ali se je potrebno čisto sleči, ali se res masirajo tudi prsi. (dobila sem bon za darilo, sedaj pa slišim, da moraš biti čisto gol, sem pa precej sramežljive sorte)
kako

lahko se dogovoriš z maserjem/ko
običajno pa dajo preko prsi in osrednjega dela telesa brisačko

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ampak potem to ni več masaža celega telesa, pač pa samo določenih delov. Mogoče lahko iztržiš kak popust zaradi tega pri naslednji masaži. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne, pri masaži ne rabiš bit popolnoma gola. Ponavadi je tako, da imaš spodnje hlače gor, za modrček ti pa rečejo, da ga lahko daš dol ali pa ga imaš gor, tako da brez bojazni, to je tvoja odločitev. Meni osebno je bolje, če ga nimam gor, saj me tako nič ne veže. Je pa tako kot je predhodnik rekel, da dajo čez osrednji del telesa brisačo ali rjuho oziroma te pokrijejo, razen tistega dela, katerega ti masira (in glave seveda:)).

Glede masiranja prsi: sem bila že kar nekajkrat na masaži celega telesa in me nikoli nobena maserka ni niti vprašala niti začela masirat prsi. Če mene vprašaš, to ni del masaže (razen erotične). Je pa pri masaži tako, da če ti je neprijetno ali te boli, da poveš, saj je namen masaže sprostitev in ne da boš še tam napeta in pod stresom.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

ah,saj drugače tudi obvladam masaže,pa še bl poceni sem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close