Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek masaža za prsa

masaža za prsa

Bejbi, pr men je tud razlika očitna… Pa ti še nekaj povem, push up dela čudeže… Recimo da so se mi za kakšno številko povečale, pa če uporabim še primeren dekolte in push up.. pol zgleda precej več… Ne vem kaj moški vidijo na prsih, vsi so čist navdušeni, jaz bi raj mela take kot so bile, OK oboje so v redu, sam ne maram, da se vis pol spotikajo ob njih… Nisem kriva, če me je narava obdarila, oni pohotni pogledi me pa motijo, sploh če prideš pol kam, pa se najde kak pijan, pa ti predenj se sploh zaveš skor not zleze… Joj, da bi jst bla medijska osebnost, pa bi se tkole o men pogovarjal… Sreča je sedaj rešitev sam to, da se naučim dobrega krožnega udarca…

joj bejbe koga brigajo tvoji joški??? ti kar vadi krožni udarec pa pazi da ne boš z motora padla

Moji brigajo emne, pa očitno tud še koga, ki gre mim mene, pa me to moti. hotela sem sam povedat, da verjetno tud Saši Lendero ne paše tako zanimanje (msilim, favšiaj na vsakem koraku…). Sicer pa kar jaz napišem, ti ni treba brat, napišem pač kar mi paše, ne pričakujem,d a bo kdo bral, če ap že mroeš komentirat na tak način, si ap očitno ena zafrustrirana kokoš. In ne vem kaj ma moj motor tu zraven veze… Lahk ti sam povem, da majo sam motoristke med nogami pot do nebes, in če pač ne veš kako je to- moje sožalje.

jaz pa vseeno mislim, da Saši Lendero ugaja takšno zanimanje. Od tega živi, mediji so jo naredili in verjameš ali ne- najverjetneje je pričakovala tak odziv.
saj je vseeno, joški za 3 številke ne zrastejo od masaže in telovadbe. Moje mnenje. Pika.

ula, salon imajo pravzaprav njeni starši, in sicer na brezovici.

Eh, ta kič babji dela vse z določenim namenom, …nič ni tako spontano, kot zgleda….sladkorno dobiš.

Sem jo zadnjič videla v oddaji od Rebeke Dremelj in je pela v stilu srbski turbo folk in tudi oblečena je bila tako kot so une iz TV Pink. Za tiste pa vemo da so vse umetno povečane. Mislim da se je zdej bolj v ta stil petja in imidža vrgla tko da si je tut “pljuča” mogla malo okrepit. Pa se mi zdi da ne ravno z masažo.

***** ste vsi fovš! Ženska je prisegla da ni bla operirana. V enem drugem intervjuju je še rekla d se ne bi upala nikol prisešt na neki kar ni res. Mene je prepričala. Pa ful je u redu v živo. Res ful prjazna pa fejst. Sploh me pa res ne briga kva dela sama s sabo. Važn je d dobr zgleda. Verjamem pa d bi vas velik rad vedel, da bi ponavlale. Sej ni blesava , da bo vse povedala. A ni dost, d je povedala kva ni naredila.

Maren – Po čem pa sklepaš, d ni u resnic spontana??? Men je kul!

Pa še neki – Bejba ma diplomo, pa se zna prilagodit vsakmu kmetku. Včer je v Goricah s Čuki ob enih zjutri nardila tak žur, d dol padeš! RULES!!!

Dule

No, kokrkol, nardila je zastonj reklamo za tist salon, res pa je, kot je že zgoraj napisan, da se od masaže prsi ne povečajo. Sicer nimam nič proti Saški, sam men je mal preveč pocukrana (v Stopu piše, da sladkorni bolniki naj ne bi gledal tiste oddaje na TV Paprika, ker bi se jim lohk cukr dvignu).

dule:
joj diplomo ma? nemogoče!!!!! joooooooooj dule kot da je diploma dan danes kaj takega, itak jo vsi mladi imamo-ki smio hodli na fax-očitno je ti nimaš

pa prisegla je da ne laže? joj in kaj pol če je prisegla, a ne more lagat?

aja pa ful mi je žal da sem ta velik žur s čuki zamudla-res kakšna škoda, le kaj sem mislila da sem to zamudla? se bom žrla še celo življenje, le kak sem lahko zamudla??!!! nikoli si ne bom oprostila tega

drugače mi je pa saška vizualno full lepa,pesmi pa za bruhat!!!

Jaz pa ne poznam nobenega njenega komada 🙁 Sploh sem tule pri vas zanjo prvič slišala.

Jala!
Kakšno zvezo pa ima to z nakupovalnim vozičkom?

Dule, ti pa očitno nimaš diplome, ker je tvoj post totalno neberljiv. Še stavka ne znaš oblikovati v smiselno celoto.

Melisa bravo:)

Hm, kar se tiče masaž – nekatere delajo čudeže, ampak ljudje božji, jest tut svojega malega korenjaka masiram, pa ni nič večji:))) Kar se tiče Saše, ja mogoče ji je res uspelo, ampak dokler tega ne vidim na lastne oči, da se ženski s pomočjo masaže prsi tako zelo vidno okrepijo, tega pač ne bom verjel. :)))

P.s.: Pa brez zamere:)=

Jaz tudi ne verjamem .

Jaz pa pravim da obleka naredi človeka, ta prav modrc, pa ta prav dekolte, pa ta prava drža, pa jih boste mele, ne večje ampak bolj bodo do izraza prišle.. Če katera s svojimi ni zadovoljna in premišljuje o teli masaži….dejte no mir….sem vidla ta intervju….tud dotikala se jih ni, pa je temu rekla masaža….če bi bilo to res bi ble vse Azijke ful joškaste

Kar ti je dano ti je dano in to je treba izkoristit in na pravi način pokazat, če boste zadovoljne s svojim telesom in držale ponosno držo, verjemite da boste izražale pozitivno energijo in ljudje se bodo obračali za vami, ker jo bodo začutili……

Ti, Žiži, a se ti ne zdi, da je ene parkrat rekla, da gibe le približno nakazuje!!??! Halo! Bila je oblečena + mikrofon. Eni pa res ne slište, če nočte.

Drugač se pa strinjam s tabo glede samozavesti.

Sorry glede približnosti, res nisem ujela tega….ampak še vedno ne verjamem

Iz knjige Popolni sistem samozdravljenja, avtor Stephen Thomas Chang

Vaja JELEN za ženske

Med izvajanjem te vaje začutite ogenj ali energijo, ki se zbira v vaših spolnih žlezah in občutite, kako se ta ogenj ali energija dviga ob hrbtenici vse do prsi in temena. Ne poskušajte pa izzvati take podobe v mislih, da bi energiji olajšali vzpenjanje. Združitev telesa in duha je predpogoj za skladno in močno delovanje življenjske energije. Božanski cilj je privesti to energijo do pinealne žleze v glavi.

To vajo izvajajte zjutraj, ko vstanete in zvečer, preden greste spat. Če to ni mogoče vsak dan, bo zadostovalo enkrat tedensko.

1.faza:

1.Sedite tako, da potisnete peto na odprtino vagine. Nasloniti se morate dovolj močno, tako da začutite nenehen in občuten pritisk na klitoris. Če vam ne uspe položiti pete v ta položaj, položite na vaginalno odprtino okrogel in dovolj čvrst predmet, npr. teniško žogico. (Nedvomno boste začutili prijetne dražljaje, ki so posledica stimuliranja genitalnega področja in osvobajanja spolne energije.)

2.Hitro in krepko drgnite dlan ob dlan. Tako si boste ogreli roke, ker se bo telesna energija preselila v roke in dlani.

3.Položite roke na prsi in začutite, kako toplota rok prodira v kožo.

4.Nežno masirajte prsi, krožne gibe usmerjajte navzven. Desna roka naj se giba v smeri, ki je nasprotna urinemu kazalcu, leva pa naj se giba v smeri urinega kazalca.

5.S temi krožnimi gibi zmasirajte prsi vsaj 36 x, vendar ne več kot 360 x, dvakrat na dan.

Poudariti je potrebno, da po prekinitvi menstruacije krožnih gibov ni potrebno ponoviti 360 x. Ženska sama lahko najbolje oceni, kdaj ji ustreza prekinitev menstruacije in kdaj jo želi obnoviti. Menstruacija se pojavi ponovno, ko ženska preneha z izvajanjem te vaje.

Kroženje z rokami navzven se imenuje DISPERZIJA in pripomore k preprečevanju in zdravljenju cist in raka dojk. Gibi rok so lahko usmerjeni tudi obratno – navznoter. Desna roka se giba v smeri urinega kazalca, leva roka pa v nasprotni smeri. To gibanje se imenuje STIMULACIJA, njegova posledica pa je POVEČANJE PRSNEGA OBSEGA.

2.faza:

To vajo lahko izvajate v sedečem ali ležečem položaju.

1.Začnite s stiskanjem analnih in vaginalnih mišic, kot da želite ta dva organa približati drug drugemu. Potem poskusite povleči rektum navzgor, v notranjost telesa, in sicer tako, da še močneje stiskate analne mišice. Pri pravilnem izvajanju te vaje boste dobili občutek, da vam zrak vdira v vagino in rektum. Mišice naj ostanejo močno stisnjene toliko časa, kolikor lahko zdržite in pri tem ne občutite neugodja.

2.Sprostite se in ponovite analne in vaginalne krče. Ponovite to vajo po lastni želji. Morda boste v začetku čutili manjše težave v prvih nizih krčev, sčasoma pa boste lahko povečali število in trajanje krčev.

Med izvajanjem jelenske vaje se ne dotikajte bradavic. Te so namreč zelo občutljive in jih je moč zlahka preveč nadražiti. Poleg tega bo ženska, ki pravilno izvaja jelensko vajo, ugotovila, da so njene prsne bradavice postale še bolj občutljive.

Pri pravilnem izvajanju vaje se ugoden občutek širi s področja anusa ob hrbtenici vse do temena. To je posledica kopičenja spolne energije in njenega gibanja skozi sistem žlez vse do pienalne žleze v zgornjem delu glave ter dokaz, da je vaja uspela pomladiti celoten organizem in ga ohranja v stanju večne mladosti.

poznam več žensk,ki telovadijo v Črnučah, že nekaj let – VSAKI DAN! če si lahko predstavljate vsaki dan,po dežju,snegu,nevihtah…. vse tiste vaje tnt, na napravah, aerobika itd… pa nobena nima lepših jošk,bolj čvrstih, bolj dvignjenih……lari-fari. push-up-zakon

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close