masaža za prsa
Živjo,
na TV papriki sem zasledila oddajo v kateri je potakal intervju s Sašo Lendero. Med drugim je bilo tudi govora o njenih prsih – kaj in kako so se ji kar naenkrat spremenile – polepšale in okrepile. Zatrdila je, da ne gre za nikakršno operacijo, temveč, da si jih je olepšala z masažo alternativne medicine, ki jo izvajajo njeni starši v njihovem salonu alternativne masaže.
Pokazala je tudi tehniko kako izvajati mazažo prsi, vendar pa je ključno potezo obdržala zase, saj pravi, da je to pač “biznis”.
Za primer je dala tudi neko gospo, ki so ji z leti prsi oplahnile, potem pa so ji Sašini starši predlagali to metodo za krepitev in povečanje prsi. Baje so bili rezultati odlični.
Mislim, da je verjetno res nekaj v tem. Ali kdo pozna to metodo alternativne masaže in ali kdo ve kje se nahaja salon alternativne medicine, ki ga vodijo Sašini starši?
Lp vsem skupaj
Kolikor je meni znano so prsi sestavljene večinoma iz maščobe in imajo zelo malo mišičnega tkiva (70/30%….približno), tako da krepitev prsnih mišic pri zenskah ne vpliva veliko na “povešenost” prsi, temveč se lahko kvečjemu zmanjšajo, k temu pa posledično vpliva, da se “dvignejo”.
Se opravičujem, ker bolj laično opisano.
lp
Moji teti so se prsa zelo povečala, pa tud zelo čvrsta ima, nič povešena itd…. vsi smo se spraševali, če ni šla na operacijo za povečanje prsi. Prejšnji teden jo je mami kar direktno vprašala, kako to, da so se ji zadnjih 5 let tako povečala prsa in še to naj povem, da je ženska stara 55 let in v odlični formi in postavi. Sama je rekla, da to vse Orbitrek dela. Mami ji je rekla, da naj ne bluzi in da naj res pove in ona je vstrajala na svojem: Orbitrek punca ji je rekla in čist popolnoma nič drugega.
Verjeti ali ne verjeti to je sedaj vprašanje?
Brigita
Jaz pa mislim ,da je tisto z Orbitrekom resnično……saj je logično, ne? Imaš “povešene” joške, potem pa vsak dan treniraš in se ti tudi prsne mišice okrepijo. Posledica tega so bolj stoječe prsi, pa tud večje zgledajo, če gor stojijo.
Kar se pa masaže tiče, pa ne verjamem.
……..malo za šalo……..
***Mlada frkla ima med joškicami obesek od verižice, stara pa popek.***
Ni tip, ki človeka, ki bi šel na operacijo. V to sem prepričan! Videl sem jo v Trebnjem, na 1 m, ko je na humanitarni prireditvi plesala na sosednji mizi. Zgleda ful dobro. Dosti večja mačka je kot pred enim letom. Pa res ima eno posebno toplino. Zgleda prijazna in je zelo dostopna. Ne zgleda umetna. Strinjam se z gospo, ki pravi , da bi z lažjo preveč tvegala. Poleg tega zelo verjamem v alternativo. Moja teta je z masažo ratala cist druga. Zdrava, in ful lepša.
Pozdravljeni!
Pred nekaj dnevi sem odkrila tale forum in mi je všeč, da lahko vsak pove kar misli.
Tudi jaz sem gledala intervju z gospodično Landero. Moram priznati, da me je pritegnila njena spontanost in neposrednost. Menda je fakultetno izobražena in roko na srce – to se ji vidi. Glasba me do sedaj ni ravno navdušila, ampak tast je čisto nor nanjo. Mogoče mi bo zdaj bolj všeč. Pa čisto vseeno mi je kaj dela z “joški”. Zgledajo v redu.
Lep pozdrav vsem!
Anita K.
SAMA SEM ŽE SLIŠALA ZA TO “MASAŽO”. MENDA GRE ZA MANIPULACIJO S SPOLNO ENERGIJO , KI SE JO PREUSMERI. BESEDA MASAŽA JE LE SUBSTITUT ZA DALJŠO RAZLAGO. DOTIK V TEM PRIMERU JE KOLIKOR JAZ VEM ZELO RAHEL IN IMA LE STIMULATIVNO FUNKCIJO. MIMOGREDE, NISEM ŠE SLIŠALA, DA BI BILA PRAVILNO IZVEDENA MASAŽA , NA ZDRAVEM ČLOVEKU LAHKO ŠKODLJIVA?!?
ŽAL ZADEVE (ZA POVEČANJE) NISEM TAKOJ PREIZKUSILA IN MEDTEM POZABILA VIR. BOM PAČ OSTALA PRI BOLJ SKROMNIH (NIČ JIM NE FALI).
Prsa zgledajo vizualno večja, če skrbiš za svoje telo, telovadiš… Drugač pa glede masaže, čist možno, da deluje… Te vzhodnjaške discipline so včasih tak čudež… Mi ej pa čist vseen, men so se tud ful povečale zadnje čase, pa ne vem od česa… In me kolegi zafrkavajo, če so mi še kaj zrastle… In če grem ven, pol me sprašujejo, če so silikoncke- pa dej nehite no (pol jim ponavadi rečem, da je Glumičič res dober kirurg :))) Ena slabost je pa ta, da so nastale tud strije, čeprav se na prvi pogled sploh ne vidijo, rpavzaprav moreš ful dober pogledat, sma me je strah, da lče bo šplo tk naprej… da ne bo dobr…
Razlika pri Saši je očitna! In če bi se dalo prsi takoooo povečati z telovadbo ali masažo bi vse bolj ravne telovadile in se masirale kot nore…če bo blo to tako easy bi se cele dneve masirala 🙂 No, mogoče je Saša čarovnik.
Zakaj enostavno ne priznajo da gre za operacije? Rebeka je bila ko je bila izbrana za miss totalno ravna…zdaj pa…eh, brez besed. Po moje bi si večjo reklamo naredila, če bi priznala nekaj kar je očitno, ne pa da laže publiki (medtem ko ponavlja, da ima iskrene pesmi in da je to največ kar poslušalcem lahko da)…zato pa jih ima tako malo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.