Martimex
Šla sem v to drogerijo, da vidim, kako je, pa sem bila razočarana. Res je, da imajo znižanja ampak ostalo je porazno. Imajo le malo parfumov, znižani so večinoma 30%, kozmetiko pa Pupa in Borjouis. Pred mano je bila ena deklica, ki jo je prodajalka očitno poznala in sta se zafrkavali, izstavljala ji je malo morje nekih računov, pogovarjali sta se kako mami, kako uni in tretji… Jaz sem 10 min šetkala po tistih petih kvadratnih metrih, poizkusila vse, kar je bilo na voljo, na koncu pa sem se naveličala in šla v Limonija, kjer so me lepo sprejeli, mi svetovali in mi dali še testerčke ob nakupu.
js sm bla pa ravno danes v martimexu in sem bla ful zadovoljna-light blue 25 ml za 4600.a ni to fuul ugodno?? pa se pupa in bourjois sta tut -30,a sta fuul fajn firmi. pa tut punca je bla ful v redu.
sicer pa majo le tiste firme,za katere je martimex uvoznik.
mi je pa jasno,da bi lahko imela tudi slabo izkusnjo…kot v vsaki trgovini
Ej, veš kaj, jaz sem od ene, ki je šla stran od Martimexa slišala tole:
da propagirajo da je Borj. ista firma kot Chanel, le cenejša (da bi bolje prodali). Za posrat! Martimex itak propada in v tej prodajalni prodajajo stvari, za katere so sami uvoznik.
Ker me kozmetika zelo zanima, vedno na službeni poti v tujini vse preiščem, kaj se novega dogaja in B. je “podn” zame.
Jaz sem Chanelova uporabnica in Chanel je Chanel, ni neko prepakiranje nečesa, ampak original, katerega cena odraža kvaliteto. To lahko vidi vsak, ki je kdaj kupil kak njihov izdelek.
Čisto iz firbca sem se potem pozanimala, kako je na stvari v Franciji. Dejstvo je, da sta to drugi firmi, imata druge laboratorije, druge ljudi, druge tovarne, skratka sta dve popolnoma ločeni firmi…Sta pa poslovno povezani firmi zaradi finančnih razlogov. Sta naprimer država dveh neodvisnih republik. Martimex je to izkoristil in propagiral stvari po svoje. Če bi bila to Amerika, bi jih že kdo tožil. Bruhaš.
Forum je zaprt za komentiranje.