Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Maroko spring break

Maroko spring break

No, mi smo porabili cca 60.000 po osebi pred 2 letoma za 10 dni, torej smo tam nekje.

lp

bv

Sej ja vidis Rabat, Casablanco, atlantik, poleti je prevroce recimo maja in oktobra pa je po moje super – ogormne pescene plaze vendar skozi precej vetra tako da je bolj surfeski kot izlezavanje raj. V Maroku so trume turistov iz SPA in Fra z BMW, Mercedesi….. Maroko je turisticna in policijska drzava zato su precej varen. Oobala ima tudi najboljse ceste oziroma avtoceste.

Hvala lepa za obširno poročanje o razmerah in v Maroku, vendar me še nekaj zanima, če je viza res ukinjena pa in kakšno valuto se splača nesti v Maroko USD ali EUR in kako je kaj z menjavo.Če si o tem kaj pisal mi oprosti če sem spregledal.
lp
dani

Mi smo mislili, da dolar, vendar ni res. S seboj imejte samo evre in ne pozabite tudi majhnih bankovcev (po pet) za razne podkupnine. Vize res ni, ceprav policaji tega se niso navajeni v maroku in morajo ponavadi poklicati v stab. Denarna enota je drahmid. 10 dirhamov je en evro. Arabci, ki so nekdaj prisegali na dolarje tega razumljivo politicno in ekonomsko ne pocno vec.

V prejsnih postih si spraseval po kampih, ja jih je kar nekaj vendar ne ravno veliko. So pa poceni po 60 dirhamov za noc za avto, sotor in tri osebe. SO pa zelo razlicni od takih z bazenoim do totalnih odpadov.

lp
oz

Zadnja sprememba (17-04-04 19:43)

Najlepša hvala za odgovor, sigurno mi bo prišlo prav.Kar se pa tiče kvalitete kampov se sploh ne sekiram, če je človek truden zaspi bilo kje, po celodnevni vožnji z motorjem kvaliteta kampa sploh ni važna, samo da se malo umiješ, podložiš, kaj spiješ, naslednji dan pa naprej. Še enkrat hvala in srečno na naslednjih potovanjih.
lp
dani

Z veseljem pomagam, ker vem kako prav so nam prišle informacije s tega portala. Imejte se lepo in pozdravite maročane pa ne preveč hašiša kadit :))).

Še nekaj sem se spomnil v Todri gorge zelo priporočam kamp Soleil, ker je zelo urejen in ima bazen.

Pa srečno!

oz

drahmid ali dirham? kolikor vem je dirham

pa,pa

m.

Pozdravljen,.
vidim da ste se imeli čudovito. Z veseljem sem prebrala vse pogovore. V Maroko se odpravljam oktobra. Upam, da boš čimpreje napisal natačnen opis potovanja.
LP

Potopis je že napisan, poslal sem ti ga na mail. Poslan je bil tudi na portal. Upam, da ga bodo cimprej objavili.

lp

oz

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close