Maroko spring break
Sej ja vidis Rabat, Casablanco, atlantik, poleti je prevroce recimo maja in oktobra pa je po moje super – ogormne pescene plaze vendar skozi precej vetra tako da je bolj surfeski kot izlezavanje raj. V Maroku so trume turistov iz SPA in Fra z BMW, Mercedesi….. Maroko je turisticna in policijska drzava zato su precej varen. Oobala ima tudi najboljse ceste oziroma avtoceste.
Mi smo mislili, da dolar, vendar ni res. S seboj imejte samo evre in ne pozabite tudi majhnih bankovcev (po pet) za razne podkupnine. Vize res ni, ceprav policaji tega se niso navajeni v maroku in morajo ponavadi poklicati v stab. Denarna enota je drahmid. 10 dirhamov je en evro. Arabci, ki so nekdaj prisegali na dolarje tega razumljivo politicno in ekonomsko ne pocno vec.
V prejsnih postih si spraseval po kampih, ja jih je kar nekaj vendar ne ravno veliko. So pa poceni po 60 dirhamov za noc za avto, sotor in tri osebe. SO pa zelo razlicni od takih z bazenoim do totalnih odpadov.
lp
oz
Zadnja sprememba (17-04-04 19:43)
Najlepša hvala za odgovor, sigurno mi bo prišlo prav.Kar se pa tiče kvalitete kampov se sploh ne sekiram, če je človek truden zaspi bilo kje, po celodnevni vožnji z motorjem kvaliteta kampa sploh ni važna, samo da se malo umiješ, podložiš, kaj spiješ, naslednji dan pa naprej. Še enkrat hvala in srečno na naslednjih potovanjih.
lp
dani
Forum je zaprt za komentiranje.