Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Marmelada-babi

Marmelada-babi

Hojla!
Skuhala sem marmelado iz breskev in melone po Babinem receptu. Uspela je 100%, jasno saj je recept Babin.
Babi hvala za recept in lepo se imej v Toskani. Veš sem ti kar malo nevoščljiva. Enkrat sva jo z možem že obiskala in je bilo nepozabno. Upam, da nam jo bo uspelo videti tudi v družinskem krogu, enkrat ko bodo naši trije malčki malo večji.

Hej,Meta A !
Hvala za prijetno novico,da ti je marmelada vsec.Saj te kombinacije niso vse z mojega zelnika; pac v svoji kuharski praksi sem si omislila res nekaj dobrih knjig in s poskusanjem skozi leta prisla do dolocenih rezultatov.

Res se veselim Toscane! Nocoj prenocimo nekje pri Bologni,jutri pa naprej v raj cipres,oljk in seveda San Geminiano! Tam blizu so nasi prijatelji.
Jutri bom ze jedla bruschetto ,ki ga bo po domace naredil hisni gospodar.
V Firenze tokrat ne bomo sli,ker je prevroce,zato pa nam Siena ne uide.
Siena in S.G sta zame pravo romanje. Ni Toscane brez obiska teh dveh krajev;prav tako nikoli ne spustim Vrat pod severno steno Triglava,ko smo na Gorenjskem.Tu ,pri nas sta pa taka kraja,kjer se najbolj sprostim,
Hrastovlje in kraski rob,pa tudi Rokava.

Zelim ti,da bi videla s svojimi malcki,ko bodo malo vecji,cimvec lepih krajev.

Tako,to je moje zadnje javljanje za nekaj dni.Lep pozdrav vsem forumovcem od Svedske do nase kokoske Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close