Markova “namišljena” boljša polovica
Ah ja, to večno opletanje z zrelostjo. Zreli smo vsi, določena zrelost se od odraslega človeka enostavno pričakuješ. Ampak tisti, ki kar naprej opletajo z zrelostjo in resnostjo, pa so predvsem…dolgočasni, to je ustrezna beseda.[/quote]
Saj tudi dolgočasni smo vsi, vsak na svoj način. Zato ne vidim v tem nobenega problema. Treba si je samo poiskati nekoga, ki bo zanimiv nam in mi njemu. Samo, če človek ni sposoben resnega odnosa, mu pač nihče ni zanimiv, to je najlažji izgovor.[/quote]
spet relativiziraš do onemoglosti in še naprej…. resnega odnosa…. haha…. tudi resen odnos te bo na koncu peljal samo v grob, tako kot neresen, torej z resnim odnosom nič ne pridobiš samo omejiš se… sploh če se moraš kot se po tvoje moramo moški, prilagajat ženskam da se one počutijo tako in tako, nas pa nihče nikdar ne vpraša kako se ob prilagajanju počutimo.
noben se ne vtika LE v videz, videz je le prvi pogoj da se v človeka ”vtaknem”
Če mi je ženska neprivlačna se z njo sploh ne ubadam, ker tako kot ne morem doma met grde slike (ki mi ni všeč) ne morem met doma grde ženske (po mojih standardih) lahko je ženska odlična govornica, polna humorja, zabavna, razumevajoča, obnašanje na nivoju, naučena, razgledana itd… če ma 200 kil me ne zanima…. sploh se nebom ubadal z njo ker mi je fuj….
Marko ni miselni tip. Miselni tip človeka bere, razmišlja, ima bogat besedni zaklad. Štancanje vedno istih misli v vsak kontekst in temo ne pomeni biti miselni tip. .[/quote]
Mogoče res nisem, ampak tudi ta štancaš kar naprej ene in iste etikete. Torej, zdravo. 😉
Matkič, omejen je tvoj spomin, glede na to, da sva to o prilagajanju dala že parkrat skozi. Ampak, človek ti tega pač ne sme zamerit. 🙂 😉
Mene moja vedno vpraša, kako se počutim, če pa me že ne, imam svoj jezik in ji to sam povem. Potem pa očitno nekaj delaš narobe, če te “tvoja” tega ne vpraša ali pa ji tega ne znaš sam povedat oziroma te pri tem ne upošteva.
S čim se po tvoje omejim? Jaz se počutim svobodnega. Ravno to je čar odnosa z drugim. Ti tega nisi dosegel, jaz sem. Torej se ne veži, skači iz rožice na rožico še naprej, pa boš svoboden. Vsak si izbere svoj način.
Matkič, omejen je tvoj spomin, glede na to, da sva to o prilagajanju dala že parkrat skozi. Ampak, človek ti tega pač ne sme zamerit. 🙂 😉
Mene moja vedno vpraša, kako se počutim, če pa me že ne, imam svoj jezik in ji to sam povem. Potem pa očitno nekaj delaš narobe, če te “tvoja” tega ne vpraša ali pa ji tega ne znaš sam povedat oziroma te pri tem ne upošteva.
S čim se po tvoje omejim? Jaz se počutim svobodnega. Ravno to je čar odnosa z drugim. Ti tega nisi dosegel, jaz sem. Torej se ne veži, skači iz rožice na rožico še naprej, pa boš svoboden. Vsak si izbere svoj način.[/quote]
svoboden je samo tisti ki lahko dela KARKOLI mu tisti hip srce poželi (tehnično gledano noben ni svoboden ker hodimo v službo in nam kdajpakdaj ni) če pa pozabi ta del svobode in da pač moramo preživeti, pa je svoboda to da če hočeš zraven svoje žene nategnit še eno bo tvoje Petra to razumela ???
dvomim… torej tehnično gledano nisi svoboden ker če odvzamemo del eksistence (služba, higiena, prehranjevanje) si še vedno suženj nekega odnosa … in prav si napisal ti se POČUTIŠ svobodnega v resnici pa nisi niti približno svoboden niti v delnem pomenu besede…. Ti boš seveda zdaj napisal nekaj v stilu da te druge ne zanimajo itd, ampak to ni point, point je samo v tem ali si res svoboden ali ne… in odgovor je seveda glasen in velik NE, počutiš pa se lahko svobodnega kolikor želiš.
Se lahko preseliš v tujino za 6 mesecev ali 10 let pa nebo nobene diskusije itd? Ne seveda boš spet moral vse dogovorit z osebo s katero živiš torej si spet NESVOBODEN, jaz če dobim šiht v tujini lahko odpotujem jutri, lahko tudi ti?
A bi lahko rekel v službi če te prestavijo v tujino (čeprav mam feeling da si bodisi nezaposlen ali pa v Javni upravi glede na čas ki ga zapravljaš tukaj gori) takoj ZMENJENO brez da bi vprašal nekoga doma če se strinja oz. povprašal za njene občutke…
vbistvu si ti ZELO ZELO omejen, samo da si se prepričal da ti tako življenje ustreza in se samo POČUTIŠ svobodnega, si pa dejansko daleč od svobodnega, kajti svobodni moški/ženska ne potrebujeta pogovora z drugo osebo glede njegovih/njenih odločitev …..
Forum je zaprt za komentiranje.