Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Markec…

Markec…

…saj ne zameriš…mal spidi jezim…:)))

…ti sploh rad mene jeziš, a ??…malo me imaš na piki, se mi zdi:)))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

…vidva z žitnikom sta neki pobrkala…zelo slabo se ti zdi…pa meni tud malo slabo ratuje…sem strejt in me ženske v tem smislu ne zanimajo…vse jasno?

…ne bom komentirala….jasno pa zelo malo….

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

kaj ne vidiš, da sem v roza…punčka sem, ki ma rada fantke…pravzaprav le enega vsakokrat…je zdej bl jasno?…ma čudno mi je, da moram to razlagat…

mal sem te hodla razpizdit, ko si se na markota spravla…če že koga, potem bi imela njega na piki, tebe pa prav gotovo ne…

Saj ne vem… al on(a) to meni, pa zakaj, zeehh…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

…pod temo okrutna poglej…da si ne boš kej preveč mislu…na željo od spidi sem odprla temo marko…ker je glih trdila, da teme marko pa ne bo…tko bl za inat…ne zarad tebe…še manj zarad nje…a je vsaj tebi zdaj jasno?

Ja, ma saj zdaj vem. Hvala in brezveze no. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close