Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis MARINKA FRITZ KUNC

MARINKA FRITZ KUNC

Pozna kdo pisateljico?
Na polici čakata dva njena romana in sicer:
BORBOLETTA
ZBOGOM PRIJATELJ MOJ
Danes začnem. Po moje obe hkrati. Tako sem čitala že parkrat, pa mi je všeč in mi je način kar zlezel pod kožo.
Lep deževen dan

He he, zdaj si pa našla primerek pisateljice, do katere imam jaz en tak shizofren odnos. Po eni strani ženska stvari zastavlja za moje pojme rahlo preveč “amatersko” (v pomenu, da stvari, o katerih piše, ne pozna dobro in zato določene situacije izpadejo butasto, kar slabi učinke knjige). No, po drugi strani pa, čeprav vem, da ženska “igra” ravno na sentimentalnost, temu podležem tudi jaz in čisto padem v njene knjige (zato sem še toliko bolj jezna, ko me potem dobesedno postavi pod hladen tuš s kakšnim neumnim zapletom, ki nima podlage v realnem svetu). Skratka, knjige se lepo in hitro berejo, mene se dotaknejo, zagotovo pa niso kak vrhunec slovenske ustvarjalnosti :-). Borboletta sem prebrala na dušek, Zbogom prijatelj moj mi ni bila tako všeč. V spominu mi je ostala še Kam gredo ptice umret.

mene se je dotaknila s prvencem JANOV KRIK – predvsem zaradi iskrenosti in odkritosti. drugače pa žensko osebno poznam. in se strinjam z enko.

pisateljice ne poznam, in me – kot moškega – na podlagi opisa Enke to niti ne mika,
oglašam se pa zato, da te spomnim, da se z velikimi črkami pisati po forumih ne spodobi. marsikje novo temo, katere naslov je izpisan z velikimi črkami, izbirišejo ne glede na vsebino.

pa brez zamere.

Pilgrim, definitivno ti ne bi bila všeč. Res ni moško branje :-).

New Report

Close