Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Marihuana

Marihuana

Seba, sam cannabis skoraj nemogoče, da sproži shizofrenijo, ampak po vsej verjetnosti še kaj drugega, kar je bilo primešano zraven. Trdili bodo, da so sam travo uživali, ampak ne veš kako je bila ta trava gojena in s čem vse so jo špricali in dodajali kake razne kemikalije (od varekine do res strupenih snovi), ki imajo hude posledice, kot jo ti omenjaš pa še kako drugo posledico, ki je nevede povzroča (propad jeter).

Zdravniki marsikaj trdijo ker morajo in ne smejo povedat tudi tisto pravo resnico, saj dobro veš kako je pri nas z zakoni, sploh, če v ozadju stoji močan farmacevtski lobij!

motiš se. lahko jo sproži, tako kot alkohol lahko povzroči epileptične napade in popoln duševni, na koncu NEPOPRAVLJIV, propad človeka.

ob zmerni uporabi pa jasno ne pride do tega 🙂

motiš se. lahko jo sproži, tako kot alkohol lahko povzroči epileptične napade in popoln duševni, na koncu NEPOPRAVLJIV, propad človeka.

ob zmerni uporabi pa jasno ne pride do tega :)[/quote]

Zmeraj je mišljeno ob zmerni uporabi. Vino lahko vsak dan spiješ po kosilu in je celo koristno, ampak le kak deci, ne pa cel liter. Z vsako stvarjo, če pretiravaš ima kasneje posledice.

Za rakave bolnike je seveda vseeno, kakšne so negativne posledice, samo da jim lajša trenutne bolečine. To še ne pomeni, da je za zdravega človeka zmerna doza sploh priporočljiva.

Če nisi mela opravka kako deluje na rakavih bolnikih pol ne govorit neumnosti.
Sicer ti imaš isti pogled tako kot sem ga jst imela v preteklosti, ko so nas tako vsi učili in pompali, ker so prekrivali tisto resnico. Če bi res bila tako škodljiva, bi se sami zdravniki ne zavzemali, da se jo uvede kot zdravilo in zdravi bolnike, pa ne samo rakave, da smo si na jasnem. Zdravi in lajša simptome res ogromnim boleznim današnjega časa.

Sicer ti imaš isti pogled tako kot sem ga jst imela v preteklosti, ko so nas tako vsi učili in pompali, ker so prekrivali tisto resnico. Če bi res bila tako škodljiva, bi se sami zdravniki ne zavzemali, da se jo uvede kot zdravilo in zdravi bolnike, pa ne samo rakave, da smo si na jasnem. Zdravi in lajša simptome res ogromnim boleznim današnjega časa.[/quote]

V medijih je bilo ogromno že povedanega in napisanega o tem. Zase vem, da se alternativ ne poslužujem, če sem zdrava. Bolan človek bo pa naredil vse in tukaj se strinjam, da zdravniki zagovarjajo le farmacijo, ker je to močan lobij in se vsi hranijo v tem koritu. Nekdo, ki zboli, bo po vsej verjetnosti pogledal še malo levo in desno in morda naletel na marihuano. Ne razumem pa, zakaj bi po tem posegal zdrav človek. Čim dlje stran.

Če jo zlorabljaš in se z njo omamljaš, verjetno nič ne pozdravi. 🙂
Brez ustrezne terapije, nobeno zdravilo ne ozdravi depresije.[/quote]

Seveda ustrezna terapija mora bit.

Robi, če cannabis ne bi zdravil in imel res super rezultatov, se ne bi toliko borili, da se jo sprejme kot zdravilo, ki pomaga na ogromnih področjih.[/quote]
Sigurno bi jo lahko uporabljali na večih področjih, če ne bi bilo psihopatov na oblasti.
http://www.telegraf.rs/vesti/1122540-slovenacki-doktor-marihuana-treba-da-se-koristi-u-medicini-ona-leci

Stoned Kids
[youtube]TXKjRkkoIOU[/youtube]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

emmm … da nisi ti že 3 korake naprej od genija ☺[/quote]
Smejko me je potolažil.

imam MS in posledično krče v rokah in nogah. imam tablete proti krčem ampak ne pomagajo veliko zato sem probal marihuano in presenečen ugotovil da mi pomaga. res da ne kadim vsak dan ampak po potrebi 3-4 krat na mesec. to sem povedal tudi osebnemu zdravniku in nevrologu. niso mi prepovedali so me pa opozorili na zlorabo zn na moznost odvisnosti od marihuane. meni pomaga in upam da jo bom kmalu lahko imel doma vsajeno za samooskrbo

Sicer ti imaš isti pogled tako kot sem ga jst imela v preteklosti, ko so nas tako vsi učili in pompali, ker so prekrivali tisto resnico. Če bi res bila tako škodljiva, bi se sami zdravniki ne zavzemali, da se jo uvede kot zdravilo in zdravi bolnike, pa ne samo rakave, da smo si na jasnem. Zdravi in lajša simptome res ogromnim boleznim današnjega časa.[/quote]

V medijih je bilo ogromno že povedanega in napisanega o tem. Zase vem, da se alternativ ne poslužujem, če sem zdrava. Bolan človek bo pa naredil vse in tukaj se strinjam, da zdravniki zagovarjajo le farmacijo, ker je to močan lobij in se vsi hranijo v tem koritu. Nekdo, ki zboli, bo po vsej verjetnosti pogledal še malo levo in desno in morda naletel na marihuano. Ne razumem pa, zakaj bi po tem posegal zdrav človek. Čim dlje stran.[/quote]

Vidiš, ker so pri nas zdravniki pod vpilvom farmacije ne bodo ti povedali resnico, razen res redkih in to tako po ovinkih ali pa ti bodo rekli direkt in pol ti dodali na koncu, to nisi to slišal od njega. V tujini tega ni. Naprimer v Avstriji, ko je bilo izpostavljeno, da bi se bolnik zdravil pa alternativni metodi, je zdravnik dodal to je vaša pravica do izbire. Res sem bila presenečena v pozitivno in nisem mogla verjet, ker vem kaki odzivi so pri nas glede tega in pol nakladanja in pranja možganov!
Kaj kdo dela in kako živi meni me nima kaj brigat ali jo bo užival zgolj za zabavo ali ker ima res kake težava in si s tem pomaga. Samo bom pa zmeraj stala za tem, da cannabis ne škoduje tako kot to hočejo nekateri prikazat.

Seveda ustrezna terapija mora bit.

Robi, če cannabis ne bi zdravil in imel res super rezultatov, se ne bi toliko borili, da se jo sprejme kot zdravilo, ki pomaga na ogromnih področjih.[/quote]
Sigurno bi jo lahko uporabljali na večih področjih, če ne bi bilo psihopatov na oblasti.
http://www.telegraf.rs/vesti/1122540-slovenacki-doktor-marihuana-treba-da-se-koristi-u-medicini-ona-leci%5B/quote%5D

Tudi za nekatere vrste avtoimnuskih bolezni se sedaj potrjuje, da je cannabis dober, že samo uživanje konopljinega olja ima pozitivne učinke, pa ni prav nič škodljivo to olje in ga lahko uživamo vsak dan.

Veš kaj pri nas pogrešam, da ljudje, ki kdaj zmotno kaj zagovarjajo pol tudi bi to priznali in rekli sem bil v zmoti in pač sem tako napačno stal za mojimi stališči. Zaradi takih psihopatov, ki jim je to v pod čast pa trpi velik del prebivalstva in jim je odvzeta pravica do možnosti drugačnega zdravljenja, da ne bom preveč kontraverzna v svoji izjavi celo do preživetja!

V medijih je bilo ogromno že povedanega in napisanega o tem. Zase vem, da se alternativ ne poslužujem, če sem zdrava. Bolan človek bo pa naredil vse in tukaj se strinjam, da zdravniki zagovarjajo le farmacijo, ker je to močan lobij in se vsi hranijo v tem koritu. Nekdo, ki zboli, bo po vsej verjetnosti pogledal še malo levo in desno in morda naletel na marihuano. Ne razumem pa, zakaj bi po tem posegal zdrav človek. Čim dlje stran.[/quote]

Vidiš, ker so pri nas zdravniki pod vpilvom farmacije ne bodo ti povedali resnico, razen res redkih in to tako po ovinkih ali pa ti bodo rekli direkt in pol ti dodali na koncu, to nisi to slišal od njega. V tujini tega ni. Naprimer v Avstriji, ko je bilo izpostavljeno, da bi se bolnik zdravil pa alternativni metodi, je zdravnik dodal to je vaša pravica do izbire. Res sem bila presenečena v pozitivno in nisem mogla verjet, ker vem kaki odzivi so pri nas glede tega in pol nakladanja in pranja možganov!
Kaj kdo dela in kako živi meni me nima kaj brigat ali jo bo užival zgolj za zabavo ali ker ima res kake težava in si s tem pomaga. Samo bom pa zmeraj stala za tem, da cannabis ne škoduje tako kot to hočejo nekateri prikazat.[/quote]
In jaz bom stal s tabo. Lahko pa zrihtaš kako dekico travce, da bova mela kaj počet med tem ko bova stala 🙂

Kaj kdo dela in kako živi meni me nima kaj brigat ali jo bo užival zgolj za zabavo ali ker ima res kake težava in si s tem pomaga. Samo bom pa zmeraj stala za tem, da cannabis ne škoduje tako kot to hočejo nekateri prikazat.[/quote]
In jaz bom stal s tabo. Lahko pa zrihtaš kako dekico travce, da bova mela kaj počet med tem ko bova stala :)[/quote]
Kaj zdej sem pa že diler al kaj?

In jaz bom stal s tabo. Lahko pa zrihtaš kako dekico travce, da bova mela kaj počet med tem ko bova stala :)[/quote]
Kaj zdej sem pa že diler al kaj?[/quote]
Nisi, če pa men zrihtaš, pa ne bo nič hudega 🙂

Kaj zdej sem pa že diler al kaj?[/quote]
Nisi, če pa men zrihtaš, pa ne bo nič hudega :)[/quote]

Kaj si bolan?

Nisi, če pa men zrihtaš, pa ne bo nič hudega :)[/quote]

Kaj si bolan?[/quote]
Preventiva je boljša od kurative…

Preventiva je boljša od kurative…[/quote]
Da ne bi zaradi preventive ostal brez izpita, če te kapsi dobijo z nedovoljenimi substancami v krvi :-/

Preventiva je boljša od kurative…[/quote]
Da ne bi zaradi preventive ostal brez izpita, če te kapsi dobijo z nedovoljenimi substancami v krvi :-/[/quote]
Daj no, to se ne napiha. Kar na odvzem krvi, te pa ne pošljejo, razen če zakriviš ne vem kako nesrečo 🙂

Da ne bi zaradi preventive ostal brez izpita, če te kapsi dobijo z nedovoljenimi substancami v krvi :-/[/quote]
Daj no, to se ne napiha. Kar na odvzem krvi, te pa ne pošljejo, razen če zakriviš ne vem kako nesrečo :)[/quote]

Smotko, kaps, ki ve zakaj se gre te že po zenciah vidi, pa ni potrebno da pride do nesreče, tisto je itak pol zgodba zase.

Daj no, to se ne napiha. Kar na odvzem krvi, te pa ne pošljejo, razen če zakriviš ne vem kako nesrečo :)[/quote]

Smotko, kaps, ki ve zakaj se gre te že po zenciah vidi, pa ni potrebno da pride do nesreče, tisto je itak pol zgodba zase.[/quote]
Pa od kod teb ideja, da bi bil pol sploh za volanom, če bi midva neki skadila? Mislim da bi počela vse druga sam vozila se ne bi 🙂

Smotko, kaps, ki ve zakaj se gre te že po zenciah vidi, pa ni potrebno da pride do nesreče, tisto je itak pol zgodba zase.[/quote]
Pa od kod teb ideja, da bi bil pol sploh za volanom, če bi midva neki skadila? Mislim da bi počela vse druga sam vozila se ne bi :)[/quote]

Sam jst sem ostala pri zdravstvenih težavah :-)))))

Pa od kod teb ideja, da bi bil pol sploh za volanom, če bi midva neki skadila? Mislim da bi počela vse druga sam vozila se ne bi :)[/quote]

Sam jst sem ostala pri zdravstvenih težavah :-)))))[/quote]
Ja, jaz pa pri preventivi. Ne vem zakaj mešaš kapse zraven. Maš fetiš na uniforme?

Sam jst sem ostala pri zdravstvenih težavah :-)))))[/quote]
Ja, jaz pa pri preventivi. Ne vem zakaj mešaš kapse zraven. Maš fetiš na uniforme?[/quote]

Ahh no…

Kaj ti je ostalo v spominu pripomočki in kaj bi jst vse počela z njimi?

Ja, jaz pa pri preventivi. Ne vem zakaj mešaš kapse zraven. Maš fetiš na uniforme?[/quote]

Ahh no…

Kaj ti je ostalo v spominu pripomočki in kaj bi jst vse počela z njimi?[/quote]
ja, ne morem pozabit 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close