Najdi forum

Maribor

Pozdravljeni,
Prosim za pomoc.
Imam 7 letnega otroka in kot veste kmalu bodo pocitnice, sem skoraj brez denarja in ne gremo nikamor ostaneva v Lj.
Prosim za ideje kam naj greva v casu pocitnic na izlet ali kamor koli, da bo sedemletnici zabavno. Brez avta sva in denar na min.
Mogoce kaksna dobra ideja, otrok je zelo zivahen, radoveden dvakrat vec od sovrstnikov in ji je vsaka nova stvar zanimiva. Naj bodo vase ideje skromne, prosim. Ne mi svetovat naj greva na morje ali toplice to je luxus
Hvala in lp

Ja v Maribor pojdita a ne?

Pa malo po mestu (Akvarij-Terarij) in z busom št.6 do spodnje postaje vzpenjače in z gondolo na Pohorje
(povratna 6 €), peš do Andreja (3/4 ure) tam pa porcija postrvi (6 €)……pa ti si najdeš kakšnega tipa…

Pa malo po mestu (Akvarij-Terarij) in z busom št.6 do spodnje postaje vzpenjače in z gondolo na Pohorje
(povratna 6 €), peš do Andreja (3/4 ure) tam pa porcija postrvi (6 €)……pa ti si najdeš kakšnega tipa…
[/quote]

prosim, kje je to “peš do Andreja, … porcija postrvi”?

Ne vem kaksno bo vreme in koliko je to: denar na minimumu. Ce ga je vsaj nekaj lahko gresta v: hiso eksperimentov, zoo, v atlantis,kino,na bowling, Prirodoslovni muzej, na gledalisko predstavo,v narodno galerijo, v mini city itd. Ce ga je manj in ce bo vreme gresta lahko na novo zanimivo igrisce pri Zalah, v Tivoli in igrisce v Zupancicevi jami. Lahko gresta na Smarno goro, na Roznik, v Mostec, v Botanicni vrt, na lj.grad, v knjiznico. Upam,da sem vama dala kaksno koristno idejo ali iztocnico za se kaksno ne navedeno. Pa lepo se imejta!

Vsi hribi okoli Ljubljane so brezplačni. Pa Botanični vrt, Tivoli, Ljubljanski grad. Na gradu se v času počitnic marsikaj dogaja, za vstopnino 3 evre. Samo malo poklikat je treba po netu. S par kliki najdeš tudi tole http://casoris.si/kam-z-otrokom-med-pocitnicami/ (naprej boš, upam, sama?), prvo nedeljo v mesecu so zastonj muzeji, če boš še malo klikala, boš gotovo našla kaj zanimivega za tvojega otroka.
Skratka, ogromno je stvari za nič ali malo denarja, je pa treba vložit malo truda in poiskat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close