Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Maribor šampijon

Maribor šampijon

To pač moram napisat, ker maribor je res zakon. Kak toti pubeci dobro špilajo 🙂 lepo jih je bilo včeraj gledat.

Sploh podaja Vilerja za drugi gol Maribora………. ups 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

edina stvar, ki jo kao mariborčani znajo: ko pridejo do česa to brcnejo stran ☺

No ja… če je to dobra igra, kako bi potem opisala igro ostalih klubov v ligi? Nekako ti bo zmanjkalo presežnikov

Vse jim razpada pred očmi, ti pa zapravljajo energijo na glupih fuzbal tekmah. Pametno.

Mene so navdušili, kar ni tako enostavno dosečt. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa € in tvoja luft energija tukaj?

Fuzbal jim bo rešil življenje. Za službe naj gredo v klub vprašat. Pa stanovanjske probleme jim lahko tudi klub reši. Saj so dovolj denarja zmetali za karte. Važno, da se pijan primitivec v dres oblečen dere: Ubi žabara! So takoj vsi njegovi problemi rešeni.

Pa dobro, folk se sprošča na različne načine. Travca, tvoja uteha je v pijači. Tega ti nihče ne brani:). Le predstavljaj si, kako bi bilo, če bi ti nekdo rekel, da nehaj posedati ob flaši in si poišči pametnejše delo ter se hkrati še odseli iz nepremičnine, ki je nisi sam zaslužil.

Po moje bi sproščanje takoj spremenil v glasno jezikanje ali pa fizično nasilje. Kot pravi navijač pač. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Poleg tega, da je to dosežek, ki ga žal ostali v Slo in tudi marskaterih drugih državah ne morejo doseči, je tu tudi čisto ekonomski vidik. Klub, ki je dober dobi denar in plačuje tako prispevke državi (kar pomeni korist vseh v Sloveniji), plačuje denar nogometašem, ki živijo v MB in tam tudi zapravljajo. Torej ima posledično od tega korist Maribor. Poleg tega je na klubu zaposlenih cca 50 ljudi, kar pomeni 50 družin. Mimogrede koliko podjetij je v enem mesecu naredilo za milijon evrov čistega izvoza? Torej na klub lahko gledate čisto ekonomsko kot na podjetje in uspešen klub poleg veselja navijačem, naredi kar nekaj ekonomskih koristi.

Jaz se ne sproščam na način, da bi kot majmun skakal okoli in se drl – ubijte brezalkoholike! Ko boš ti kakšno nepremičnino sama si zaslužila, mi pa lahko prideš kaj naprej metat, pi zda zahojena parazitska!

Uuuuuu si ti jezen name:). Sem že zaslužila za višino nepremičnine in živim brez pufov.

Ne vem, kaj je slabše…skakati okoli pod vplivom alkohola ali tumbati nič hudega slutečim mimohodcem, kako je lajf beden, pravtako pod vplivom alkohola.

No evo, kot najbolj “vroč” navijač. 🙂

Z eno besedo: voluhar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close