Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Marella

Marella

Prosim, tiste, ki imate več izkušenj s tem oz. to znamko. Videla sem eno jakno v Emporiumu, ki mi je bila zelo všeč, a je bila kar dosti. Ali imajo v Ljubljani še več izbire kot v Emporiumu? Kje je ta druga prodajalna? Kaj pa Maribor? Zdi se mi da je jakna iz prejšnje sezone, a se mogoče prodaja tudi v Outletu? Hvala za vaše odgovore in lep dan.

Ena prodajalna je nasproti Konzorcija na Slovenski(v Lj)..

V MB je Marella v centru Maribora, na Slovenksi poleg Levisa in Astorije, nasproti Nordsee-ja. Imajo zelo luštne stvari, sicer malo dražje, ampak kvalitetne.

Kvaliteta ne vem glih kakšna je, ker je kolegica kupla črno-belo majčko in po prvem pravilnem pranju je bila pobarvana. Odnos do strank pa je zelo vzvišen, vsaj tam nasproti Name v Lj.
Sicer pa nikoli ni za vse prav, odločite se same po svojem občutku.

Meni se zdijo cene visoke. Sicer že dolgo nisem bila v trgovini, vendar se je zgodilo, da so bile cene meni vrtoglavo visoke. ne vem, kako je zdaj. Tudi kvaliteta se mi ni zdela nič posebnega – ampak, res, presoditi je treba sam.

LP

Marella je tudi v Sportini…

Cene so res kar zasoljene, zato sprašujem o morebitnih slabih in dobrih izkušnjah. Videla sem tudi dobro torbico, ki je bila sicer iz umetnega materiala (beri kot impregnirano blago) in je bila cca 11.000 sit, ampak je bila takšna športno elegantna in meni super.
Najbrž bom počakala na morebitna znižanja, samo se bojim, da potem pa ne bo izbire.

Kje v Sportini naj bi bila Marella? Je tudi v Outletu?

V Sportini na Čopovi….

Marella ima primerno razmerje cena/kvaliteta. Res je, da se najde tudi kaksna stvar, ki ni najbolj o.k.
Vsekakor se splaca tu nakupovati bazicne kose oblacil (kostimi, hlace, jakne). Ker cunje tu niso ravno enosezonske, jaz vedno kupujem na razprodajah. Vecina stvari je zelo kvalitetnih in jih dolgo nosim.
Najbolj prijazni so v Marelli v MB, nekaj imajo tudi v MB Emporium. Tudi v LJ Emporium je lustno nakupovati, tam v centru so pa res malo sitni.

Primerljivo kvaliteto ima tudi Penny Black.

Kakšne so pa kaj cene oblačil Penny Black?

Kolikor te berem imaš (vsaj zame) razčiščeno o pojmu kvaliteta-cena. Jaz kupujem tudi v s Oliverju ali Street one, Naf Naf ampak kvaliteta je pa vsekakor večja v Max Mara ali Marelli. Imam pa to srečo, da imam krasno šiviljo z zmernimi cenami, ki dela tudi za nekega znanega modnega oblikovalca in mi zašije krasne kostime za v službo.
Sem pa opazila tudi jaz, da so bolj prijazni v Emporiumu, kot v mestu, v Maribor sem pa klicala po telefonu in naletela na zelo prijazno prodajalko.

Kje pa je Penny Black?
Lep dan ti želim, danes bo še sonček,…pa še petek je….

Penny Black je meni osebno ena ljubsih znamk. Na novo jo imajo v Emporiumu (se nisem bila, tako da ne vem, kaj ponujajo). Nekaj stvari dobis tudi v Sportini 42 in XYZ, pa mogoce se kje, pa jaz ne vem.
Cene so nizje kot v Marelli, oblacila pa so malo bolj zivahna. Eno zimsko jaknico iz tweeda imam ze pet let(kupila na razprodaji), pa je se taka kot nova.
Jaz nimam enormnega stevila oblacil, ampak premisljeno kupim, da lahko nosim nesteto kombinacij.
S.Oliver se zdi pa meni predrag za to, kar ponuja. Materiali se mi zdijo slabi. Od Street One mi stevilke ne odgovarjajo, sploh hlace ne. Pri Naf Naf pa obcasno kaj kupim.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close