Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice marakeš – prenočitev

marakeš – prenočitev

živjo!

ači morda kdo ve kako je s prenočitvijo v marakešu? s fantom bi ostala dva, tri dni. si lahko tam najdeva kaj ugodnega za prespati ali je bolje to rezervirati v naprej?

hvala in lp

Zdravo!
Poizkusi malo pogledati na spletni strani hotela La Mamounia. Sam v Marakešu nisem bil, vir je Lonely Planet.

Lp

libanon

če greš samo za par dni imaš v centru dosti zelo lepih riadov naprimer št 13 je čisto blizu glavega trga res so malce dražji ampak čisti in zelo lepi – ja rezervacija bi bila pa dobra, pobrskaj po netu in pokliči ne bo problemov

če pod ugodno razumem poceni imaš okoli Jemma el fna imaš polno poceni hotelov, vendar ne pričakuj kakega pretiranega luksuza… Essaouira, nasproti je malo dražji Jnane Mogador, okrog vogala imaš Afriquia, malo naprej Souria, ostalih se poimensko ne spomnim…Hotel Ctm je na trgu Jemmaelfna, potem maš tu še hotel Ali, vendar ga glede na to kar ponuja in ceno ne priporočam najbolj. V Marakeš sem prispel malo pred enajsto zvečer bil je pač prvi hotel ki sem ga takrat našel, tam sem ostal samo eno noč, nasldnje tri noči sem prespal v hotelu Souria.
mogoče ti bo tole kaj v pomoč : http://www.moroccosavvy.com/

Jaz sem bila v Marakešu v dveh hotelih (en zraven drugega) Zagora in Immouzer – en je bil 50 Dh, drugi 55 Dh. Tuš (skupni) je bil vključen, zajtrk je bil 20 Dh (kava ali čaj, svež pomarančni sok, kruh, maslo, marmelada, palačinka).

Čist spodobno in cheap.

Lp, mm

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close