Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mar res vse zgledate mlajše, kot ste?

Mar res vse zgledate mlajše, kot ste?

27

Stara 24 ,zgledam kokr 18letnica ,ko vstanem iz postelje ,ko grem pa spat mislim pa, da še huje kot 30 letnica.Meni je važno kako se počutim v svoji koži in ne potrebujem samopotrditev strani drugih,kok dobr zgledam za svoja leta …..upam pa da se bom tud 30 ,40 ,50…. enako dobro počutila v svoji koži…lp

Age is state of mind.

še eden ki preveč v čira čare verjame pa kake bleferje alternativce posluša.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pri meni doma je pred kratkim pozvonil prodajalec nečesa – ne vem, česa. Odprem in ko me zagleda, reče: “A imaš starše mogoče doma?”

Jaz zmedeno in z nasmeškom: “Ne, oni ne stanujejo tukaj.”
On: “A si že študentka?”
Jaz s še večjim nasmehom: “Ne, sem že doštudirala.”
Njemu je neprijetno in reče: “Joj, oprosti oziroma oprostite!”
Meni je bilo zelo zelo smešno, njemu pa nerodno.
In potem sem rekla: “A sem tako mlada videti?”
On: “Ja!”
Jaz (tiho pri sebi): “Yes!”

Stara sem namreč 30 let. Ampak po pravici povedano se sama sebi sploh ne zdim videti mlajša, mogoče kakšno leto, dve, več pa ne. Se strinjam z zum: Star si toliko, kolikor se počutiš (če malo poslovenim). In neumno se mi zdi, ker so eni tako obremenjeni s tem, koliko so stari. Medtem zamujajo tisto, kar ti leta prinesejo – nekatere stvari so namreč lepše pri na primer 30 kot pri 18 letih. Seveda velja tudi obratno, ampak za to so pa spomini…

Ćujte babnce fuknjene,kaj ste res tak nore ali pa se naredite še bolj nore.Svoje starostne komplekse naj vam dedi pozdravijo z poštenim fukom.Matr pa to ni res vse stare kokle bi rade bile najstnice.

Pijem pusim i devojke rusim!

Pa vsi dedci bi rad 24 cm imel,aja saj mate- IQ mislim.ČAO

Mene imajo skoraj vsi za nekaj let mlajšo; folk mi jih da ponavadi tam okrog 20, do 22; stara sem pa 24. Čeprav zna bit včasih moteče, ko eni mislijo, da sem še nek froc. Dosti krat pa vseeno paše.:)

Sama pa ne znam ocenit, če zgledam mlajša. Ampak starejša pa ziher ne zgledam kot sem.

En me je vprašal pri mojih 22, če moja mama ve, da sem zunaj… Pa še ene par takih izjav, pa tud zase ne mislim, da manj zgledam, kolker sem. Še sreča, da ne tolk, kot je moj kolega eni rekel, da če bo tok dolg živela, kolkr zgleda, bo tk v redu :))

Sem hotla napisat, da mislim, da več zgledam, kolkr sem, ups :))) Pa še ene gube se mi delajo 🙁

Ja men dajo tud vsi manj let, od 17 naprej,stara sm pa 22,sicer mi to kr pase,pa se na stara leta fajn pride:)),ceprav mam pa vcasih probleme zarad tega,ampak to je pa ze druga zgodba,…

Gospe…ups…gospodične, ki pri tridesetih in več letih mislijo (ha, ha , ha), da zgledajo kot najstnice, naj obiščejo eno srednjo šolo in pogledajo, kako zgledajo prave najstnice. Ne morem verjet, da je možna taka naivnost. Tudi jaz imam prijateljico, ki je pri svojih petintridesetih prepričana, da ji vsak, ki jo vidi, prisodi max 18 let. Ej, haloooo!? Ne vem no, ampak jaz bi ji dala najmanj 19 let ;-)))))))))))
Aja, še sebe moram ocenit. Mislim, da kažem svoja leta in se jih tudi ne sramujem. Ne vem, zakaj bi se jih. Živim veliko bolj polno (neodvisno), kot sem v najstniških letih. Je bilo tudi takrat lepo ampak na drug način!

Vsake tolk cajta nardim štoparski test, pa tkoj vem, za kolk sm se postarala.

To pa tko zgleda, da štopam, kolk cajta rabim, da me kdo pobere. Pr 16-ih, 30 sekund. Pr 20-ih 45 sekund.
Jah, ugotovila sem, da sem se postarala v vseh teh letih za nekaj štoparskih sekund. Pravzaprav že kar za kakšno štoparsko minuto.

No, očitno sem bila med redkimi, ki sem priznala, da prej izgledam starejša kot mlajša… Do 30. leta je še šlo, zdaj pa mi življenje pridno riše vse napore na obraz… Sem kronično neprespana, zgarana, poleg tega stalno pred stresom in obremenjena z vsemi možnimi uradnimi formalnostmi za celo družino (urejam prav vse od a do ž zase in za otroka, za moža pa vse, kar lahko uredim v njegovem imenu, vse v zvezi s stanovanjem je moja skrb, od mojstrov do zavarovanja, imava vsak svoj avto, pa je bil on v sedmih letih z njima na servisu, tehn. pregledih, registraciji mogoče petkrat).
Ne samo, da zgledam stara, sama sebi se zdim tudi grda, pa sem si bila prej čisto všeč, čeprav nikoli nisem bila ravno lepotica. Za mano se kakšen drug tip ni ozrl že več let, aja, enkrat se je eden, ko sem bila noseča, pa sem ga vprašala, če je kaj narobe… Pa sem bila čisto normalna nosečnica, nič izrednih dimenzij ali kaj podobnega. Edino enkrat me je ena starejša gospa vprašala, če sem varuška (ko sem bila s svojima mulcema) ali mamica… Ampak te so itak vse zmešane in sklerozne, tako da njihovo mnenje ne šteje.
Veliko starejših žensk skratka izgleda bistveno boljše od mene. Žal.

Mogoče pa ne.Mogoče si pa one to samo domišljajo.Saj veš lastna hvala se po gnoju vala.

babe to se vam samo zdi da ste mlajše itd, točno tako pejte v eno srednjo šolo pa se postavte med tiste 15 16 letne smrkle pa boste videl kake starke ste v resnici pa ne delajte si utvar. vas čas je že mimo stare ste in vse ostalo je tolažba. mal si kožo poglejte pa gube pa vas bo star prijel. seveda če ste vse napudrane da ne vidte kok ste v resnici stare. poglej se v špegu ko vstaneš pa pejt taka ven sej bo folk dol popadal.

Mene je enkrat v trgovini , ko sem hotela kupiti pivo, prodajalka po osebni izkaznici spraševala. Pa čeprav sem poleg sebe v vozičku otroka peljala. Verjetno je mislila, da sem njegova sestrica:) Ko sem ji povedala, da sem že več kot desetletje polnoletna, se mi je opravičevala, jaz pa sem se ji zahvalila za kompliment. Pa tudi v diskoteki so me že za osebno spraševali.

Mi pa res ni všeč, da si prodajalke in druge dovolijo kar tikati vsakogar, ki se mu zdi mlajši. Ko sem naprimer jaz delala v fotokopirnici na fakulteti, sem striktno vikala vse stranke, čeprav jih je bilo večina mlajših od mene. Razen tistih, kateri so me prosili, da jih tikam, ali smo navezali prijateljske stike. S tem sem jim dala na znanje, da so vredni spoštovanja, po drugi strani pa, da sem vredna spoštovanja tudi jaz. Namreč, če se do koga dostojno obnašaš in ga vikaš, tudi on težko s tabo postane preveč nesramno domač.

Lep pozdrav vsem mladim po srcu in po izgledu 😉

V kolikor sploh pokukam tule gor, pa me je tole toliko prevzelo, da se oglašam. Da življenje s svojimi napori resnično zaznamuje ljudi tako na duši kot na telesu. In to predvsem dobre ljudi! Ki živijo in delajo zato, da je vsem okrog njih dobro! In opažam, da se slabe stvari dogajajo dobrim ljudem! Kar me žalosti! In da jim življenje riše gube na obraz in rane v srce! A kljub temu, kakorkoli pogledam, vsi ti ljudje, ki se meni zdijo izčrpani, imajo v očeh nek poseben sijaj, nekaj, kar je privlačno in za mnoge nedosegljivo. V očeh je moč, bogastvo izkušenj in preizkušenj,ki prevzamejo kljub gubam na obrazu. Tega sijaja pri mladostno delujočih (na katerih je tudi velikokrat tone make-upa), jaz ne opazim.
Praznina zunanje lepote in mladostnosti ne odtehta tistega žara, ki ga ljudje, zaznamovani z napori in odrekanji, nosijo v sebi!
Jaz osebno jih zelo cenim!

Vse je relativno, je reku ajnštajn.
Pr tem morš recimo upoštevat tud to, da je štopark zmeri mn, potrebnih šoferjev pa zmeri več… 😉

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Ćuj okrutna jaz pa sem mislil da boš napisala da so te spraševali poi plenićkah.

da bi zgledala mlajša? nevem..zdi se mi da sem vedno zgledala toliko kot tudi v resnici sm stara. Mogoče da sm bila le kdaj vidt leto ali dev mlajša oz. starejša. Drugače se pa spomnim tud ko sem bila stara 14 let so me vsi vikali! Kamor koli sm pršla..v knižnico..trgovino…pa tja pa tja…nevem takrat mi je to ugajalo..čeprov nism vedla zakaj me folk vika! Al je to le nek določen obvezen bonton, ki govori da morjo tikat vse…??? al kaj?? ker nism zgledala starejša!…

Kurčiću, jaz že kahlico dobro obvladam, veš! Se celo že privajam na nastavek za WC, sem že velika punčka, ja, ja!

Nova, zelo lepo si opisala ta žar v očeh. Moraš dobro pogledati, da ga opaziš, a ko enkrat ga, ti ostane spomin v srcu vse življenje.

Meni jih tudi dosti reče, če sem še srednješolka, stara sem pa 25. Se ne sekiram zaradi tega. Vseeno mi je boljše, da zgledam mlajša kot pa da bi zgledala postarana. Edino kar me mori je, če me začnejo pecarit kakšni mulci.

Na svetu sem zato, da ljubim! (iskreni.net)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close